KUTLU FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KUTLU FORUM

Bilgi ve Paylaşım Platformuna Hoş Geldiniz
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Buğday çimlenmesi - Buğday şırası -acı badem ve kayısı -KANSERİN ÖLÜMÜ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Limoni
Co-Admin
Limoni


Mesaj Sayısı : 6112
Rep Gücü : 14925
Rep Puanı : 44
Kayıt tarihi : 27/05/09

Buğday çimlenmesi - Buğday şırası -acı badem ve kayısı -KANSERİN ÖLÜMÜ Empty
MesajKonu: Buğday çimlenmesi - Buğday şırası -acı badem ve kayısı -KANSERİN ÖLÜMÜ   Buğday çimlenmesi - Buğday şırası -acı badem ve kayısı -KANSERİN ÖLÜMÜ Icon_minitimePaz Eyl. 09, 2012 2:17 am

Buğday çimlenmesi - Buğday şırası -acı badem ve kayısı -KANSERİN ÖLÜMÜ 432128_365567263475501_1456999885_n



Çocukluğumun
yılları hatırladığım bildiğim kadarıyla 1952 yılları ve evveline
rastlar. O yıllarda Annem bugday tanelerini,lokum kutularına yada sahan
denen tepsilere pamuk içine eker ,çıkan yem yeşil ekini, 10 ya da 15 cm
ken keser onu ezer unla karışımına şekerde katar pişirirdi. Adına UHUT
denirdi.Tüm hastalıklara ilaçtır diye bizlere yedirilirdi. Yıl 2011 bu
gün aynı b
uğday filizleri kansere ilaç olarak gündemde. Bilime inanan biri olarak doğruluyorum. Devaolsun diyorum. V.KARACA

KANSERİN ÖLÜMÜ--MUTLAKA OKUYUN
Arkadaşlar. Yeniköy Mimarlar Sitesinde komşum ve meslekdaşıma 30 yıl
evvel doktorlar 6 ay ömrü kaldığını söylediler. Ailesini bu sonuca
alıştırdı; evin tüm ihtiyaçlarını gördü, temin etti; kendini ölüme
hazırladı. Buğday çimlenmesinin hastalığa iyi geldiğini bir yerde
okumuş. Evin bir odasına toprak döşedi; orada buğday yetiştirdi; buğday
çimini mikserde öğüterek her gün ve devamlı içti. 30 yıldır yaşıyor.
Artık çime de gereksinimi kalmadı. Sağlıklı günler dileğiyle...
Yılmaz Ergüvenç

Kesinlikle zararı yok, sınırlı yararı olabileceği, destek amaçlı
kullanılmalarında sakınca olmadığı kanaati bildirildi. Saygılarımla arz
ederim. Dr.Vehbi Alpman.KANSERİN ÖLÜMÜ MUTLAKA OKUYUN!
ASRIMIZIN EN KÖTÜ HASTALIĞI İÇİN HER BİLGİNİN ÖNEMİNE İNANDIĞIMDAN ELİME GELEN BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİYORUM.

Buğday çimi ekiniz ve yiyiniz, Buğday şırası yapınız ve içiniz.
Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya'da içtikleri Buğday şırası geliyor.
Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası,
buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan'daki Hunzakut
Prensliği'nde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve
kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar. Türkiye'de acı
badem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı dikkat
çekiyor.

Ödemiş'le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş
Bozdağ'ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi
kazandıktan sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap
yazan Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor.
Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir.
Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir.
Buğday müthiş bir kanser ilacıdır.
Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır.
Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir.
Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60
kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla
demir bulunmaktadır.
Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir.
Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan 'laetril' içermektedir.
Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır. (Japon Bilim Adamı Nagivara)
Japon Bilim Adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale getiren enzimler ve amino asitler bulmuştur.
- Buğday çimini evde üretebilir miyiz?
- Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu
gibi yenebilir, evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası
üretmeleri....
- Buğday şırasını herkes üretebilir mi?
- Evet herkes üretebilir.
- İsterseniz tarif edeyim.
Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur.
Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir.
Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir.
Bu ilk su kullanılmaz, dökülür.
Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir.
24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır.
Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır.
Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir.
O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.
- Az önce sözünü ettiğimiz 'laetril' buğday çiminden başka nelerde bulunur?
Çünkü anlaşılıyor ki, 'laetril' kanserin tedavisinde en etkin maddelerden biri...
Elmanın çekirdeğini de yiyin!
- Evet, Türkiye'de en kolay laetril'e ulaşabileceğimiz yer acı badem ve kayısı çekirdeğidir.
Ayrıca laetril elma çekirdeğinde de vardır. Elmanın çekirdeği yenilirse
çok da iyi olur. Amerika'daki ilaç sanayinin maşaları bu 'laetril' adlı
ilacı yasaklatmayı başarmışlardır ama Meksika'da satılan 'laetril' bu
ülkeden alınıp kaçak olarak ABD'ye sokulmaktadır.
Laetril, vitamin ve minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır.
'Kanserin Ölümü' adlı kitabında Manner, laetril ile yüzde 90 başarı kazandığını söylemişti.
- Acı badem ve kayısı çekirdeği de laetril içeriyor öyle mi?
- Evet öyle. Türkiye'de acı badem ve kayısı çekirdeğinin sıkça
tüketildiği yerlerde resmi bir istatistik yok ama kanser vakalarının az
olduğuna inanılıyor. Resmi istatistik yapılan bir ülke var...
Pakistan'a komşu küçük bir prenslik olan Hunzakut'ta şimdiye kadar hiç kanser olayına rastlanmadı.
Hanzakut'un özelliği temel besinleri kayısı ve kayısı çekirdeği...

- Dünyada bugün kullanılmakta olan kemoterapi ve radyoterapi bağışıklık
sistemini bozduğunu iddia ediyorsunuz alternatif tedavilerin bir
sıralamasını yapsak en öne hangisini koyarsınız?
- Önceliği bağışıklık sistemini güçlendiren tedavilere veririm, daha sonra biyolojik tedaviler ve bitkisel tedaviler gelir.
Bağışıklık sistemi konusunda Alman doktor Issel'in tüm beden tedavisi
bugün bu ülkedeki 60/70 klinikte başarı ile uygulanmaktadır.
Başarılı bir yöntem: Tüm beden tedavisi
- Tüm beden tedavisi nedir?
- Joseph Issel de bizim gibi kanseri lokal bir hastalık olarak değil,
tüm vücudu ilgilendiren sistemik bir hastalık olarak ele alıyordu.

Ona göre vücutta sürekli olarak kanser hücreleri ürüyor fakat sağlıklı
bir bağışıklık sistemi bu hücreleri hemen tahrip ediyordu.
Issel'in
bir diğer tedavi yöntemide, ayda bir olmak üzere, özel olarak muamele
görmüş bir kolibasil aşısı olan Pyrifer ile ateş şoku tedavisi idi.

Bu yöntemle hastadan bir miktar kan alınıyor, bunu ozon oksijen birleşim
ile karıştırarak yeniden hastanın damarından enjekte ediyordu.
Binlerce kanser hastası bu yöntemle iyileşmişti.
Eski Sovyetler'de, şimdiki Rusya'da bu yöntem halen kullanılıyor.

Dr. Serap KIRMIZI
Uludag University
Faculty of Science and Arts
Department of Biology
16059 Gorukle/Bursa TURKİYE
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Buğday çimlenmesi - Buğday şırası -acı badem ve kayısı -KANSERİN ÖLÜMÜ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  “kanser önleyici” B17 vitami Nelerde Bulunur?Acı badem Elma çekirdeği, kayısı çekirdeği,
» kanserin asıl sebebinin kendimiz
» kanserin asıl sebebinin kendimiz
» Kanser, sadece vitamin B17 eksikliği!*acı kayısı çekirdeğinde bulunan Amigdalin ya da B17 vitamini
» Kanserin 7 Belirtisi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KUTLU FORUM :: KÜLTÜR DÜNYASI :: Sağlık Ve Şifalı Bitkiler-Gıda-
Buraya geçin: