KUTLU FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KUTLU FORUM

Bilgi ve Paylaşım Platformuna Hoş Geldiniz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Test - Abileri nasıl Tanırsınız

YazarMesaj
Semanur
Özel Üye
Semanur

Rep Gücü : 2246
Rep Puanı : 18

Test - Abileri nasıl Tanırsınız Empty
MesajKonu: Test - Abileri nasıl Tanırsınız   Test - Abileri nasıl Tanırsınız Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 3:25 pm

Test - Abileri nasıl Tanırsınız

Yeni okul sezonu yaklaşıyor
Yeni şehirlere taşınılıyor yeni yurtlara yerleşiliyor
Sizde yurdunzua yerleştiniz (kredi yurtlar kurumu yurdu tabi) ve kampüs hayatınıza başladınız
Peki çevrenizde kimler olacak...Çeşit çeşit ablalar arabasını sitdiğiniz zaman alabilecğeiniz aşırı zengin okula sırf ortam için gelmiş kankalar mı?
Hayır sizin çevrenizde ağabeyler olacak peki onları nasıl tanıyacaksınız
Testimizi çözelim görelim
1
Kampuse girdiniz ulan bi tanıdık olsa da yanına yanaşsam diye düşünüyorsunuz
Kimse birbirini tınmıyor fakar herkes konuşmak için can atıyor ilk kimin yanına giderdiniz?
a)Şu soldaki kızla da ne muhabbet edilir Snasarlar erken davranmadan muhabbeti kurmalı
b)Şu köşede duran üçlü erkek grubu sempatik duruyor..gidip havalar ne güzel ne olacak bu fenerin hali gibi bi giriş yapsam hiç fena olmaz
c)Colormatik gözlük ütülü kumaş pantolon kısa düzgün saç ...seni buldum adamım

2-Okula alıştınız fakat hala kendinize kanka bulamadınız en son okula birlikte gittiğiniz çocuk ta cradle of filth tişötü giyince ondan iyice soğudunuz
Acilen sığınılacak bir arkadaş ortamı arraken namaz vakti boş sınıflara giden ve cemaat yapan bir gurup buldunuz
Muhabbete nasıl girerdiniz
a)Selamlar yoldaş kardeşlerim güçlerimizi birleştirelim diyerek ilk günden kötü başlardım olaya.
b)Kardeş buralarda namaz kılacak bir yer varmı diyerek ne kadar ortak noktamız olduğunu belirtirim
c)Parola maklube derim olaylar gelişir

3-Abilerinizi buldunuz herşey süper fakat sabah abi akşam abi sıkılabilir insan...Bu nedenle kendinize okulun güzellerinden bir tikky gençlerinden oluşan yeni bir gurup buldunuz fakat abilerin size bakışları bir anda değişti Durumu onlara nasıl açıklardınız
a)Alacağım cevabı bilmeme rağmen abi gönül arada coşmak ister kaçamak ister anlayın beni derdim
b)Ya siz onların öyle durduklarına bakmayın geçen konuştuk nerdeyse hepsi sübhanekeyi biliyo valla... diyerek aradaki buzları çözmeye çalışırım
c)Tamam onlara katıldım ama sorun bakalım neden?Tabi ki aralarına Sızıntı yapıp onları iyi olana doğruya davet etmek ...bir nevi converter olnak için diyerek gönüllerini alırım

Test bitti

Değerlendirme az sonra

Cafcaftan Elle yazılarak Alıntılanmıştır
alıntı

A'lar çoğunluktaysa yeni türküden sizler ve abiler için geliyor
istersen hiç başlamasın
B'ler çoksa sizden abilere geliyor 90lardan bir çalışma belki yes belki no
C'ler çoksa da bizden hepinize gelsin Sordum
sarı çiçeğe

maşallah abilerde dillere destan olmuş
Allah adetlerini artırsın
böyle bir mizah konusu olacağı hiç aklıma gelmezdi abilerin