KUTLU FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KUTLU FORUM

Bilgi ve Paylaşım Platformuna Hoş Geldiniz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu

YazarMesaj
huzeyfe
Süper Moderatör
huzeyfe

Rep Gücü : 18108
Rep Puanı : 23

mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu Empty
MesajKonu: mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu   mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu Icon_minitimePaz Nis. 30, 2017 1:37 am

http://mmmturkiyem.com/?gclid=CPDl5OSWzNMCFcmHsgodaGkBOQ

1-İslamda alın teri el emeği göz nuru ÇALIŞMAK çok kutsaldır.Bedavacılık,hampacılık başkasının sırtından geçinmek yoktur....
Miras ,hazine vs hariç
Bu sebeble kumar,şans oyunları piyango at yarışı toto loto gibi şeyler yasaktır
İslam akılcı,emeğiyle kazanan insanı hedefler..bedavacılığı,emeksi kazancı değil..rasyonel insan tipini hedefler

2-Allah alış verişi helal kıldı,faizi haram kıldı.ayet-

3-Bir siteye yardım adı olsun,bankaya olsun..
paraya para katma...1000 lira koy 1 ay sonra 1300 al..adı yardım da olsa,isteğe bağlı da olsa..RİSKLİ de olsa bu haramdır
aynı misliyle ..riskli de olsa caiz olmaz
Para koyarsın,şirket parayı işletir..ticaret yapar..kar eder bu yüzde yüz de olur beş de bu caizdir..alışl veriş oldu
yoksa gerisi tefecilik ,banka sisteminden farksızıdır

4-karzı hasende bir değer üzerinden olabilir..altın döviz..petrol fiatları..100 dolar verirsin 100 dolar alırsın..üstü faizdir

5-bunun saadet zincirinden farkı yok
ben 1 ay sonra %30 karla  bin lira borç vermek istiyorum..almak isteyen varmı ...da isteğe bağlı-zorla değil- olması ..faziden kurtarmak
yardım lafı sadece bir aldatmaca..kılıf 
sitenin tıkanıp  ..riske edeceğiniz paranız ..denmesi de sadece site sahiplerinin kendilerini kanunen kurtarma gayretidir
huzeyfe
Süper Moderatör
huzeyfe

Rep Gücü : 18108
Rep Puanı : 23

mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu Empty
MesajKonu: Geri: mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu   mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu Icon_minitimePaz Nis. 30, 2017 1:38 am

http://mmmturkiyem.com/?gclid=CPDl5OSWzNMCFcmHsgodaGkBOQ

• ANASAYFA
  • MMM NEDİR?
  • SORULAR&CEVAPLAR
  • İDEOLOJİ
  • YURTDIŞI MMM
  • VİDEO/REFERANSLAR
  • KAZANÇ TABLOSU
  • KAYIT OL
  • İLETİŞİM

ANASAYFA

mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu Mmm_ana_banner-1

mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu 1489034056_site
MMM Nedir ?
MMM bir Bank değildir.MMM paranızı toplamaz.Biz, birbirine yardım eden siradan insanlar topluluğuyuz.MMM;HYIP,Network Marketing yada online bir iş değildir.MMM,insanların birbirine yardım ettiği bir topluluktur.MMM size teknik temel bir program verir.Bu program,dünya çapında milyonlarca yardım Sağlama hazır olan ve yardıma Mugtaç olan katılımcıların Özgürlük için birbirlerini bulmasına yardım eder.Bu program sayesinde dünya çapında milyonlarca yardım Sağlamaya hazır olan yardıma Muhtaç olan katılımcılar Özgürlük için birbirini bulmaya yardımcı olur.

Nasıl Çalışıyor ?
mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu Mmmnas%C4%B1l-540x254
MMM Turkey, insanların karşılıklı ve iyi niyetli olmaları ilkesine dayanan, birbirlerine finansal yardım sağlayan bir topluluktur.MMM Türkiye ; insanların birbirlerine bedava olan, merhamet ve karşılıklılık ilkesine dayanan ve mali yardım sağlayan bir topluluktur. Para transferi işlemlerinde dünyaca ünlü bir kripto para birimi olan Bitcoin kullanıyoruz.
MMM Turkey’de herhangi bir sözleşme imzalamanıza veya gayrimenkullerinizi ipotek etmenize gerek yoktur. MMM Türkiye ye bir katılımcı yardım ister, başka bir katılımcı yardım eder. 
MMM Turkey‘in katılımcılardan tek istediği şey: birbirlerine karşı dürüst ve nazik olmasıdır. 

♦MMM Sistemine en az 10 Tl ile Başlayabilir yada En yüksek 10 Bin dolar Ortalama  30 bin Tl civarında aylık % 30 kar elde edebilirsiniz yanda bulunan Kazanç Tablosundan aylık düşündüğünüz Cebiniz deki tutarın size ne kadar kazandırdığına bakarak yatırımınıza KAT ve KAT ekleyeceksiniz

mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu Banner_para
ÖNEMLİ!
Tüm Sistemin para akışının toplanarak biriktirileceği ortak bir hesap yoktur. Yani, paraların kolayca çalınabilmesi de imkansızdır. Tüm para, sadece katılımcıların hesaplarındadır! Milyonlarca özel hesapta. Katılımcılar birbirlerine hiçbir aracı olmadan doğrudan Gerçek olan şu ki MMM sadece süreci düzenlemektedir, fazla değil! Bundan daha fazlası değil?Bu Sistem tamamen insanlara aittir. Şaka değil! Bu, birbirlerine yardım eden sıradan insanların gerçek bir yardımlaşma sandığıdır.
MMM Türkiye İle  Kazanmak İçin Nereden Başlamam Gerekir ?
Önceden üyeliği olmayanlar Kayıt Olmak İçin Tıklayın linkten kayıt oluyoruz.
Sistem yöneticisi sizleri arayarak sistem hakkında bilgi verecektir.daha sonra sisteme giriş şifreleri ve hesabınızı nasıl aktif kullanabilirsiniz 

Sistem Hakkında Bilmemiz Gerekenler ?

mmm gibi paraya para katma caizmi...akif bey-fatma hanımın sorusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cehri zikir caizmi kadirilerin yaptığı gibi
» Kariyer Ve para kazanmak için EVLENMEMEK caizmi?
» Bitcoin helal midir? Kripto Para
» NEDEN HAMAM BÖCEĞİNE KARA FATMA DENİYOR?Kara Fatma Kimdir?
» HZ.peygamberin 3 bedduasi paraya tapana lanet olsun burnu sürünsün