huzeyfe Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 7719 Rep Gücü : 18108 Rep Puanı : 23 Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Üç kuruşa tamah edip Zulmedene boyun eğen Gururunu yere serip Kul yoluna kulluk eden Olmadım kardaş... Salı Haz. 27, 2017 10:57 am | |
|
https://www.youtube.com/watch?v=st-H5c_E8Kc
Üç kuruşa tamah edip Zulmedene boyun eğen Gururunu yere serip Kul yoluna kulluk eden Olmadım kardaş...
Gurbet elde naçar oldum Dost diyenden kaçar oldum Hak yolundan öldüm ama Dönmedim kardaş
Hasret aldı duman oldum Eşe dosta güman oldum Çok yoruldum düştüm ama Ölmedim kardaş
Sorma kardaş Sorma benim halimi Burda kardaş dert sayan yok derdimi Özlemekten anam babam yarimi Yıllar oldu unutalı kendimi
Zalim ile yoldaş olup Dost sırrını açık eden Bahar iken kuzu olup Zemheride kurda dönen Olmadım kardaş...
Gurbet elde naçar oldum Dost diyenden kaçar oldum Hak yolundan öldüm ama Dönmedim kardaş
Hasret aldı duman oldum Eşe dosta güman oldum Çok yoruldum düştüm ama Ölmedim kardaş
Sorma kardaş Sorma benim halimi Burda kardaş dert sayan yok derdimi Özlemekten anam babam yarimi Yıllar oldu unutalı kendimi
söz&müzik: Cenk Çelik vokal: Abdullah Baba keman: Adnan Karaduman gitar: Erman Arda ,, | |
|