huzeyfe Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 7719 Rep Gücü : 18108 Rep Puanı : 23 Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Bedel ile ilgili söylenmiş güzel sözler Ptsi Kas. 27, 2017 6:34 am | |
| Bedel ile ilgili söylenmiş güzel sözler Hayal kurmak göründüğü kadar kolay değildir. Tam tersi. Tehlikeli hale gelebilir. Hayal kurduğumuzda güçlü enerjileri açığa çıkarırız ve hayatımızın gerçek anlamını,kendimizden, daha fazla gizlemeyi başaramayız. Hayal kurduğumuzda ödeyeceğimiz bedeli de seçmiş oluruz. Paulo Coelho... 9 Haziran 2016 Perşembe 1:03 Bu haber 11058 kez okundu https://www.starfikir.com/2016/06/09/bedel-ile-ilgili-soylenmis-guzel-sozler/ REKLAM Hayal kurmak göründüğü kadar kolay değildir. Tam tersi. Tehlikeli hale gelebilir. Hayal kurduğumuzda güçlü enerjileri açığa çıkarırız ve hayatımızın gerçek anlamını,kendimizden, daha fazla gizlemeyi başaramayız. Hayal kurduğumuzda ödeyeceğimiz bedeli de seçmiş oluruz.Paulo Coelhoİnsan geçmişinden usul usul kopmaz her zaman, öyle peyderpey kendiliğinden düşen ölü bir tırnak gibi. İnsan geçmişinden bir anda pat diye kopar bazen; kesinkes yırtılır bir bağ, bir daha asla bağlanmamak üzere… Bilirsin ki hatırlamamak tek seçeneğindir. Bilirsin ki hatırlamamak kendini inkâr demektir. Bedeli göze alırsın. Ancak böyle hayatta kalırsın.Elif ŞafakHayallerinin peşinden koşmanın da bir bedeli vardır.Paulo CoelhoHer şeyin bir bedeli vardır.Ve her bedel günü gelince ödenir.John VerdonYaptığı hatanın bedelini ödemeyen insanlar, toplumumuzun felakete sürüklenmesinin baş müsebbibidirler.Ahmet ÜmitEvlilik nimetini küçümseyip sorumsuzca heba etmenin bedeli itibarsız bir hayatla ödenir.Muhammed BozdağSeçme özgürlüğünün bedelini ödeyemeyenler ise akıllarını bir başkasına teslim etme eğilimindedirler.Nevzat TarhanZamanın tozunu yutmuyorsan, bedelini ödersin.Ece TemelkuranHatalar, dolu bir HAYAT için ödediğimiz bedeldir.Sophia LorenBedelini ödemediğiniz hiç bir şeyin tadını çıkaramazsınız..Eddi AnterYaşamda kendin olarak ödeyeceğin hiçbir bedel, kopya bir hayatı yaşarken ödeyeceğin bedelden daha ağır olmayacak.Aret VartanyanBedelsiz başarı olmaz.Yavuz BahadıroğluNamuslu olmanın bedeli yalnızlıktır.Cemil MeriçEvrende hiç bir şey hak edilmeden, bedeli ödenmeden elde edilemez. Ne maddi olarak, ne de manevi olarak. O bedeli suçlular ödemezse, o zaman masumlar ödemeye başlar.Ayn RandHem kendi olmak, hem kadın olmak, asıl gerçekçi olup imkansızı istemek budur. Her insan, kendi olması karşılığında topluma bir bedel öder. Az ya da çok, ama mutlaka bir bedel. Kimse bedelsiz kendi olamaz. Bu bedel çoğu kez yalnızlıktır.Murathan MunganDeğer taşıyan tek hikaye vardır, o da bedelini sizin ödediğinizdir.Louis Ferdinand CelineSahip olmanın yükü, aslında her şeyin bir bedeli olduğu anlamına geliyor.Holly Goldberg SloanSen daha fazla yorma beni. Ben fazlasıyla ödedim senin uğruna kaybettiklerimin bedelini.Cemal SüreyaGelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.Özdemir AsafYağmur sadece suydu ve yeni başlangıç diye bir şey yoktu. Sırların özelliği buydu; onları sonsuza dek taşımak zorundaydınız, bedeli ne olursa olsun.Kass MorganHer aşkın bir bedeli vardır. Uzun ilişkilerde bir taraf mutlaka fedakarlık etmek durumdadır. Bir bakıma ezilen ve ezen vardır bütün aşklarda.Buket UzunerMelekleşmenin bedeli ağırdır ama melek olmak ancak bu bedeli ödemeyi göze alanların hakkıdır.Nazan BekiroğluBedeli ödenmedikçe, para önemsiz görülen şeylere saygınlık kazandırır.Virginia Woolfİyi şeylerin hiç biri bedava değildi. Sevgi bile.Her şeyin bedelini ödüyordun. Ve eğer yoksulsan elindeki tek nakit kahır çekmekti.Khaled HosseiniBedelini ödeyenler, başını eğerek bedel kabul edenlerden her zaman daha üstün olacaklardır.Nelly ArcanEğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayın.SokratesHayat kısa sözüne hiç itibar etmedim.Çünkü yeterince uzun yaşadığımı düşünüyorum.Hayat tehlikeli birşeydir. Güvensizlik yaşamanın bedelidir. Sadece ölenler ile asla doğmayacak olanlar mutlak anlamda güvendedirler.Aliya İzzetbegoviçİnsanları bir arada tutan sadece sevgi değildir…Sırlar, ve bu sırları saklamak için ödenen bedellerdir.Stephen KingSen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.Mevlanaİnsan en çok kaybettikleriyle kazanır, gerçek öğrenmeler gerçek bedelleri gerektirir.Mario LeviSürekli ‘ben’ demenin bedeli, öz benliğini unutmaktır.Serdar ÖzkanVatana ihanetin nedeni olmaz.Er yada geç bedeli olur.******Benim ben olmam, başka biri olmamam, benim için önemli bir servet.Yürekte açılan yaralar, bir insanın bağımsızlığı karşısında dünyaya ödemek zorunda olduğu çok doğal bir bedeldir.Haruki MurakamiBedeline razı olduğun şeydir aşk, ve göze alabildiğin kadardır sadece.Didem Moralıoğluİnsan ancak yapabileceğini isterdi.”İstemek” kavramı, “dilemek”ten ve “hayallere dalmak”tan farklı bir şeydi.Bedelini göze almakla, gereğini yapmakla ilgili bir şeydi.Zülfü LivaneliNe kadar büyük hedefleriniz varsa, o kadar büyük bedeller ödeyeceksiniz.Mümin Sekman | |
|