Mesaj Sayısı : 6736 Rep Gücü : 10015190 Rep Puanı : 97 Kayıt tarihi : 17/03/09 Yaş : 61 Nerden : İzmir
Konu: ilahi abdükel asi etaka İbrahim bin Ethem duası Salı Tem. 14, 2020 8:55 am
ilahi abdükel asi etaka
mukırran bizzünübi fekat deaka fein tağfir fe-ente lizalika ehlün ve in tetrut fe men yerham sivaka...
"İlahi,senin çok asi,günahkar kulun kapına geldi.Günahlarını sana bir bir ikrar ediyor,açıklıyor.Fakat Senin affetmen için yalvarıyor.Eğer Sen afffedersen,kendine layık kul kabul edersen bana ne mutlu!Fakat reddersen ve affetmezsen beni senden başka kim affede bilir?"
https://www.youtube.com/watch?v=ELSWL4SxNqc
@bdulKadir Adminstratör
Mesaj Sayısı : 6736 Rep Gücü : 10015190 Rep Puanı : 97 Kayıt tarihi : 17/03/09 Yaş : 61 Nerden : İzmir
Konu: Geri: ilahi abdükel asi etaka İbrahim bin Ethem duası Salı Tem. 14, 2020 8:55 am
Hecertu’l-halka turran fi hevake Ve eytemtu'l- iyale li key erake Velev katta'teni fi'l-hubbi irben Lema hanne'l- fuadu ila sivake
Tecavez an daifin kad etake Ve cae raciyen yercu nidake Ve in yeku ya muheyminu kad asake Fe lem yescud lima'budin sivake
İlahi abduke'l- asi etake Mukırran bi'z-zunubi ve kad deake Fein tağfir fe ente ehlun lizake Fein tadrud femen yerham sivake
Türkçe AnLamı:
Allahım, Senin uğruna her şeyi terkettim, Cemalin görmek için çoluk-çocuğu yetim bıraktım Aşkınla beni parça parça etsen de, şu kalbim Senden başkasına meyiL etmeyecektir Eşiğine gelmiş bu dilenciyi hoşgör Hoşgör ki, o Senin davetinden ümitlenip Sana koşmuştur Ey her şeyi bilen, her şeyden haberi olan Müheymin, kulun günahlara batmıştır, batmıştır ama Senden başkasına da secde etmemiştir, işte, asi kulun kapıNa geldi, günahlarını itiraf edip yalnız Sana iltica ediyor Onu affedecek yalnızca Sensin affetmez de kapından kovarsan Senden başka kim var ki ona merhamet etsin
@bdulKadir Adminstratör
Konu: Geri: ilahi abdükel asi etaka İbrahim bin Ethem duası Salı Tem. 14, 2020 8:56 am
@bdulKadir Adminstratör
Konu: Geri: ilahi abdükel asi etaka İbrahim bin Ethem duası Salı Tem. 14, 2020 8:58 am
mukırran bizzünübi fekat deaka fein tağfir fe-ente lizalika ehlün ve in tetrut fe men yerham sivaka...
"İlahi,senin çok asi,günahkar kulun kapına geldi.Günahlarını sana bir bir ikrar ediyor,açıklıyor.Fakat Senin affetmen için yalvarıyor.Eğer Sen afffedersen,kendine layık kul kabul edersen bana ne mutlu!Fakat reddersen ve affetmezsen beni senden başka kim affede bilir?"
https://www.youtube.com/watch?v=ELSWL4SxNqc
Limoni Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
Konu: Geri: ilahi abdükel asi etaka İbrahim bin Ethem duası Perş. Tem. 18, 2024 4:54 pm