اعتراف ilahi lestü lilfirdevsi ehlen ilahisi ve sözleri الهي لست للفردوس أهلا Al I'tiraf
Yazar
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
Konu: اعتراف ilahi lestü lilfirdevsi ehlen ilahisi ve sözleri الهي لست للفردوس أهلا Al I'tiraf Çarş. Eyl. 06, 2023 3:04 am
اعتراف
İtiraf
اعتراف
ا
Allahım firdevs cennetine layık değilim Yakıcı cehennemine gücüm de yetmez Bana öyle tevbe nasip et ki, günahlarım bağışlansın Şüphesiz büyük günahları ancak Sen bağışlarsın Günahlarım denizleri kumları adedince Ey Celal sahibi Allahım , tevbemi kabül et Ömrüm her gün kusur ve günahlarla dolu Günahlarım çok fazla ve ben buna nasıl dayanabilirim İlahi, isyankar kulun kapına geldi, Günahlarını itiraf ederek Sana yakarıyor Eğer affedersen, bu Senin şanına yakışır Eğer kovarsan, Senden başka kime gideyim
İlahi lestü lil firdevsi ehlen Ve lâ akvâ alâ nâril cehıym Fe heb lî tevbeten vağfir zünübî Fe inneke gâfiruz zenbil aziym Manası: Rabbim! Yüce firdevs cennetine girmeye layık değilim.
Cehennem ateşine karşıda dayanıklı değilim. Bana tevbe etmeyi ihsan eyle. Şüphesiz büyük günahları ancak sen bağışlarsın,
google tercümesi
Tanrım, cennete hoş gelmiyorum Cehennem ateşten daha güçlü değildir. O halde bana tövbeyi nasip et ve günahlarımı bağışla Sen büyük günahı bağışlayansın. Ve bana onurlu davrandı
Ve beni doğru yolda ispatla. günahlarım kum taneleri gibidir O halde bana tövbeyi bağışla, ey Celâl-i Celâl'in Rabbi ve yaşım her gün eksik
Günahım da fazla, buna nasıl katlanabilirim Allah'ım, asi kulun sana geldi
günahlarını itiraf ediyor ve sana lanet ediyor affediyorsun ve buna layıksın Eğer geri dönersen, senden başka kimi umut edebiliriz?
I'tiraf (Seruling Instrumental)
https://www.youtube.com/watch?v=ax48rJAaoEk
En son Limoni tarafından Ptsi Eyl. 18, 2023 4:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Limoni Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
Konu: Muhammed Said Ramazan el-Buti إلهي لست للفردوس أهلا Ptsi Eyl. 18, 2023 3:33 pm
https://www.youtube.com/watch?v=se8FMN4SYRE
Muhammed Said Ramazan el-Buti
Şeyh Muhammed El Buti'
22 Mart 2013 Suriye'nin başkenti Şam'da bir camide meydana gelen patlamada aralarında Devlet Başkanı Beşar Esad'ın en önemli Sünni destekçilerinden din alimi Şeyh Muhammed El Buti'nin de bulunduğu 42 kişi öldü.
اعتراف ilahi lestü lilfirdevsi ehlen ilahisi ve sözleri الهي لست للفردوس أهلا Al I'tiraf