Limoni Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
| Konu: sğleyman ve yakjub as duasından şifa duası Cuma Eyl. 08, 2023 8:06 am | |
| Sâd Suresi 35.
قَالَ رَبِّ ٱغْفِرْ لِى وَهَبْ لِى مُلْكًا لَّا يَنۢبَغِى لِأَحَدٍ مِّنۢ بَعْدِىٓ ۖ إِنَّكَ أَنتَ ٱلْوَهَّابُ
Kâle rabbigfir lî veheb lî mulken lâ yenbagî li ehadin min ba’dî, inneke entel vehhâb(vehhâbu). Süleyman, “Ey Rabbim! Beni bağışla. Bana, benden sonra kimseye lâyık olmayacak bir mülk (hükümranlık) bahşet! Şüphesiz sen çok bahşedicisin!” dedi.
يَاغَفَّارُ يَاوَهَّابُ يَامَالِكَ الْمُلْكُِ تُؤتِى الْمُلْكَ يَااَلَله رَبِّ اِغْفِرْلِى وَهَبْ لِى مُلْكَا وََعَافِيةً وشفَاء ًعَاجِلَة إِنَّكَ أَنتَ ٱلْوَهَّابُ Ya gafaaru, yaa vehheebu yaa meelikel mülki, tü'tilmülke yaa allaah Rabbiğfirlii ve heblii mülken VE AFİYETEN VE ŞİFAAEN AACİLETEN inneke entel vehheeeb Ey bağışlayan, ey kullarına isteklerini veren, ey mülkün sahibi ve mülkü veren Allah.. Rabbim beni bağışla ve bana mülk, afiyet ve acil şifalar ver.Şüphesiz Sen kullarına isteklerini Verensin..
En son Limoni tarafından Cuma Eyl. 08, 2023 8:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Limoni Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
| Konu: sğleyman ve yakjub as duasından şifa duası Cuma Eyl. 08, 2023 8:24 am | |
| Yusuf suresi 86.
قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ
(Yakup ise) şöyle demişti: "Ben, kederimi ve hüznümü yalnızca Allah'a arz ediyorum. * Ben sizin bilemeyeceğiniz şeyleri Allah tarafından (Vahiy ile) biliyorum.
Yakub as ın duasından iktibasla dua
إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي وَ مَرَضِى وَسَقَامِى وَسَيِّءِ اَسْقَإِمىِ إِلَى اللّهِ
İnnemee eşküü bessii ve huznii ve maradiii, ve sekaamii, ve seyyi-i eskaamii ilallaah
Şüphesiz ben üzüntümü, dağınıklığımı, perişaniyetimi, hastalığımı, rahatsızlığımı, ve kötü hastalığımı Allaha havale ediyorum
هِ | |
|