My Name is Khan film müzikleri şahaneee! Şahane de laf mı, harika… harika… Bilmiyorum, belki bu cümlelerimde biraz yanlı olabilirim -ki inanın bu benim isteğim dışı olan bir duygu, ne yapayım elimde değil, Hint müziklerine bayılıyorrum – amaaaa bir kerrecik dinleyin! N’olur Bana hak vereceğinizden eminim
Bir tanesi işte bu! Aradım, taradım ve en sonunda en kaliteli videolardan birini buldum Müzik-I… Dinleyin bakalım Şarkının ismi : Tere Naina (gibi bir şey sanırım ) Shafqat Amanat Ali adındaki sanatçılar da bu şarkıyı seslendirenlermişş
Nasıl ama?? Güzeldi değil mi Filmi izledikten sonra sürekli olarak dinliyorumdum, şimdi yeniden dinleme isteğim depreşti
Müzik-II… Bu da filmin içinde geçen başka bir şarkı Bu da çok hoş Bunun da adı: Sajda (Sanırım… ) Neyse dinleyin bir, göreceksiniz o zaman nasıl insanda bağımlılık yapıyor Şarkıyı da söyleyen sanatçılar: Rahat Fateh Ali Khan, Shankar Mahadevan, Richa Sharma.
Müzik-III… Bu da çoooooooooook güzel Bu şarkının ismi de : Noor e Khuda. Şarkıyı Adnan Sami, Shreya Ghoshal, Shankar Mahadevan ismindeki sanatçılar seslendiriyormuş, bu da bilginize
BenDeniz hakkında ne anlatayım ki şimdi Koyu bir Galatasaraylı, Bollywood fanatiği ve Kore sempatizanı, karikatür manyağı, inatçı, gözükara ve dikkafalının biriyim; deliyi adam edemesem de adamı deli ederim Burada sadece benimle aynı kafadan insanların olup olmadığını görmek istedim Eğer yalnızsam durum feci zaten
denizkizi tarafından gönderilenleri göster →
This entry was posted in Bollywood Hastası, Hint Filmi Müzikleri-My Name is Khan and tagged Adnan Sami Shreya Ghoshal Shankar Mahadevan, bollywood müzikleri, bollywood şarkıları, hint film müzikleri, hint film şarkıları, hint müziği dinle, hint müziği videosu, my name is khan film müzikleri, my name is khan şarkıları, noor e khuda, Rahat Fateh Ali Khan Shankar Mahadevan Richa Sharma, sajda, Shafqat Amanat Ali, shahrukh khan film müziği klibi, tere naina. Bookmark the permalink.