| KUTLU FORUM Bilgi ve Paylaşım Platformuna Hoş Geldiniz |
|
| TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
@bdulKadir Adminstratör
Mesaj Sayısı : 6736 Rep Gücü : 10015190 Rep Puanı : 97 Kayıt tarihi : 17/03/09 Yaş : 61 Nerden : İzmir
| Konu: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Çarş. Ağus. 26, 2009 4:36 pm | |
| Kırçiçeklerinden DUA ilahisi
Allah allah allah allah laa ilaahee illallaaah
Kapına gelen kullarız sen bağışla ey Allahım Gönülden dua edeniz Sen bağışla ey Allahım
Pişmanlık duyan kullarız Sen bağışla ey Allahım Elem sızlayanları Sen bağışla ey Allahım
Ümidsizlerin ümidi Kimsesizlerin kimsesi Fakirlerin zenginliği sensin ey yüce Allahım
Kalblerden geçenleri bilen Sen duaları işiten Tevbeleri kabül eden Merhameti bol Allahım
Allah allah Allah Allah Laa ilaahee illallaah
Yolunu kaybetmişlere Sen yol göster ey Allahım Merhamet bekleyenlere sen merhamet et Allahım
Öksüzlere yetimlere sen yardım et ey Allahım Yoksullara gariplere Sen yardım et ey Allahım
Barışsın bütün insanlar savaşlar olmasın artık bir kuru ekmeğe muhtaç çocuklar ölmesin artık
Kabül etsen duamızı Ey rahmeti bol Allahım Bu mubarek ayda bizi sen sevindir ey Allahım
Allah allah -allah allah allah allah allah Lailaahee illallaah https://www.youtube.com/watch?v=US1Mm2_l94A
1-ESMA ZİKRİ ( 12kere) Allah hay (8 kere) La ilahe illallah
Allah allah şükren lillah Zikren lillah ya kerim Allah Allah allah şükren lillah Zikren lillah ya meded Allah
Deyyan Allah Allah Mennan Allah allah Kayyum allah Allah Settar Allah Allah
Kadir Allah Alim Allah Rahman Allah Rahim Allah Ya Evvel Ya Ahir Ya Zahir Ya Batın
Ya Rafi Allah Allah Ya Nafi Allah Allah
Ya Hayyu Ya Kayyum Ya Settar Ya Cebbar
Deyyan Allah Allah Mennan Allah allah Kayyum allah Allah Settar Allah Allah
Raahman Allah HannanAllah Rezzak Allah Ya Aziz Allah
Allah allah şükren lillah Zikren lillah ya kerim Allah Allah allah şükren lillah Zikren lillah ya meded Allah
2-İSMİ SÜBHAN VİRDİN Mİ VAR
İsmi sübhan virdin mi var? Bahçelerde yurdun mi var? Bencileyin derdin mi var? Garip garip ötme bülbül
Ötme bülbül ötme bülbül Derdime dert katma bülbül Benim derdim bana yeter Bir dertte sen katma bülbül
Yunus cemalin Hak derken Cihanda mislin yok derken Seher vakti Hak Hak derken Bizi de unutma bülbül
Ötme bülbül ötme bülbül Derdime dert katma bülbül Benim derdim bana yeter Bir dertte sen katma bülbül
3-İSTEDİĞİM HAKTIR BENİM Gece gündüz döne döne İstediğim Hak’tır benim
Koy yanayım kül olayım Taşkın akan sel olayım Çiyneyüben yol olayım İstediğim Hak’tır benim
Yoluna terk edip canım Akıtıp gözümden kanım Ah eyleyüp dün ü günü İstediğim Hak’tır benim
Koy yanayım kül olayım Taşkın akan sel olayım Çiyneyüben yol olayım İstediğim Hak’tır benim
Münkirler aşk halin bilmez Münafıklar yola gelmez Ağlarım bu gözlerim gülmez İstediğim Hak’tır benim
Seyyid Nizamoğlu yürü Bulagör kendinde yari İnleyüben zâri zâri İstediğim Hak’tır benim
4-EY RAHMETİ BOL PADİŞAH Ey rahmet-i bol padişah Cürmüm ile geldim sana Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana
Sübhan Allah Rahman Allah Her dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana
Senden utanmadım heman Ettim hata gizli ayan Vurma yüzüme el aman Cürmüm ile geldim sana
Sübhan Allah Rahman Allah Her dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana
Senin adın Gaffar iken Ayb örtücü Settar iken Kime gidem sen var iken Cürmüm ile geldim sana
CAN YİNE BÜLBÜL OLDU Can yine bülbül oldu Har açılıp gül oldu medet
Göz kulak oldu her yer Her ne ki var afv oldu medet
Girdim ânın zikrine Âzalarım dil oldu medet
Ferhat bu gün ben oldum Varlık dağını deldim medet
Şirinime varmaya Her canibim yol oldu medet
5-GÜZEL ÂŞIK CEVRİMİZİ Güzel aşık cevrimizi Çekemezsin demedim mi? Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi?
Demedim mi demedim mi? Gönül sana söylemedim mi? Bu bir demdir gelir geçer Tutamazsın demedim mi?
Bilmeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi?
Demedim mi demedim mi? Gönül sana söylemedim mi? Bu bir demdir gelir geçer Tutamazsın demedim mi?
Pir sultan Ali şahımız Arza ulaşır ahımız Oniki imam katarımız Uyamazsın demedim mi?
6-HU KUŞU Hu kuşu bu gece inledi durdu Hu diye hu diye Dertli gönülleri yaktı kavurdu Hu diye hu diye hu diye Hu hu hu hu hu hu diye diye
Bilmemki nedenki ne idi derdi Hu idi dilinin değişmez virdi Hu kuşu bu gece gönlüme girdi Hu diye hu diye hu diye
Hep onu söylemek kolay mı dile Yağ gerek sultanım köhne kandile Hu kuşu yanarak uçtu menzile Hu diye hu diye hu diye diye Hu hu hu hu hu diye diye
7-EY ALLAHIM EY ALLAHIM
Ey Allah’ım ey Allah Senden gayri yok ilah Günahlarım afv eyle Ey rahmeti bol Allah
Ya Allah hu Allah Ey rahmeti bol Allah
Bunlar senin kulların Günahı çok onların Rabbi sensin onların Ey rahmeti bol Allah Ya Allah hu Allah Ey rahmeti bol Allah
Ben müflisim Ey Gani Benim derdimden fani Gör aşkı Muhammedi Ey rahmeti bol Allah
Muhibbini afv eyle Büyük günahlar ile Aşkı nakşet kalbime Ey rahmeti bol Allah
8-BİR GECE MUHAMMEDE
Bir gece Muhammede Çalaptan geldi burak Seni okur zül celal Ne durursun kıl hazırlık
Hep melekler geldiler Buraktan indirdiler Yüzünü dondurdular Ol dem yürüdü yayan
9-GÜLLERE VURGUNUM Güllere vurgunum güllere sevdalı, Bana güller derin kırmızı güller verin Kan rengi hüzünlü şehit edalı, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin Gül yüzlü şehadet gülleri derin, Gül kokulu yâre, yâre gönderin Ölsem ölsem yine dirilsem derim, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin Gün olur yaprağı düşer güllerin, Bu can ten evinden çıkar giderim Sevdam güle döner ben de gülerim, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin
10-KAN TUTAR
Leblerinle emrine amadedir canım benim Al da bir buseyle öldür haydi cananım benim Lal olur birden dilim bilmem neden görsem seni Görmesem kalmaz kararım dinmez efganım benim
Hasta gönlüm çok zamandır iftirakından harap Olmadım bir lahza rahat geçti devranım benim Müptelayım bir ümitsiz gizli derdin zehrine Bu sebepden her geçen gün düştü dermanım benim
Yok teselliden nasibim vermeyin zahmet bana Etmeyin bunca eziyet az mı hicranım benim Kan tutar sen her bakışta kastedersen canıma Yaremi sar merhem olda akmasın kanım benim
Arif emre her ne etsen razıdır fermanına Sahibimsin hem efendim hem de sultanım benim
11-BÜLBÜLLER SAZDA
Bülbüller sazda Güller niyazda Söyler namazda Elhamdülillah
Koşuşur herkes Duyulur bir ses Der ki her nefes Elhamdülillah
Dilimde Kur'an Virdim her zaman Tesbihim her an Elhamdülillah
Yatma seherde Uğrarsın derde Söyle her yerde Elhamdülillah
Oldum halveti Buldum devleti Geçtim zulmeti Elhamdülillah
Kalbimde iman Gönlümde sultan Elimde ferman Elhamdülillah
12-AŞKIN İLE AŞIKLAR
Aşkın ile aşıklar Yansın ya Rasûlallah İçip aşkın şerabın Kansın ya Rasûlallah Şol seni seven kişi Verir yoluna başı İki cihan güneşi Sensin ya Rasûlallah Şol seni sevenlere Kıl şefaat onlara Mümin olan tenlere Cansın Ya Resulallah
Aşık oldum dildare Bülbül oldum gülzare Seni sevmeyen nare Yansın Ya Resulallah Şol seni seven sübhan Oldu kamuya sultan Canım yoluna kurban Olsun Ya Resulallah Aşık Yunus'un canı İlm ü şefaat kânı Alemlerin sultanı Sensin ya Rasûlallah!
En son @bdulKadir tarafından Cuma Ekim 14, 2011 10:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
| | | @bdulKadir Adminstratör
Mesaj Sayısı : 6736 Rep Gücü : 10015190 Rep Puanı : 97 Kayıt tarihi : 17/03/09 Yaş : 61 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Çarş. Ağus. 26, 2009 4:45 pm | |
| Ay Doğdu Üzerimize Ay doğdu üzerimize Veda tepesinden Şükür gerekti bizlere Allah'a davetinden
Sen güneşsin sen aysın Sen nur üstüne nursun Sen süreyya ışığısın Ey sevgili Ey Rasul
Ey bizden seçilen elçi Yüce bir davetle geldin Sen bu şehre şeref verdin Ey sevgili hoş geldin
Ey Rasul sana söz verdik Doğruluktan ayrılmayız Sen ey esenlik yıldızı Senin sevginle doluyuz
********** MİNİK DUALAR-ANNEM
Annem başa taç imiş Her derde ilaç imiş, Bir evlar pir olsa da Anneye muhtaç imiş.
İlk oyuncağım sendin Sıcacık kundağım sendin Küçücük bir bebek iken, Dilim dudağım sendin,
Annem hakkın ödenmez Sevmeye ömür yetmez Bütün dünya benim olsa Bir tane annem etmez
Cennet demiş peygamber Annenin ayağı altında Benim canım anneciğim Hep kalbimin içinde
Annem hakkın ödenmez Sevmeye ömür yetmez Bütün dünya benim olsa Bir tane annem etmez
askevim.net'te iyi eğlenceler..
İlahiler > İlahi Sözleri > En Güzel İlahiler
Aman Çeşme Aman çeşme canım çeşme Sen Ahmed'i görmedin mi Biraz önce abdest aldı Şu karşı ki camiye sor Aman cami canım cami Can Ahmed'i görmedinmi Biraz önce namaz kıldı Şu karşıki çarşıya sor Aman çarşı canım çarşı Nur Ahmed'i görmedin mi Biraz önce kefen aldı Şu karşıki kabire sor Aman kabir canım kabir Muhammed'i görmedin mi Şimdiye kadar sizindi Şimdi ise bizim oldu.
**************** Aman Allah İllallah (Seher Vakti) Seher vakti bülbüller Nede güzel öterler Açınca tüm çiçekler Birlikte zikrederler
Aman Allah illallah Dertlere derman Allah Gönüle şifa veren Lailahe illallah
Akşam olur giderler Boyun büker çiçekler Kim bilir ne söylerler Feryad eder bülbüller
Onlarda bütün dertler Yine de şükrederler Salat selam söylerler Beytullaha giderler
***************** Canım Kurban Olsun Canım kurban olsun senin yoluna Adı güzel kendi güzel Muhammed Gel şefaat eyle kemter kuluna Adı güzel kendi güzel Muhmamed
Mümin olanların çoktur cefası Ahirette vardır zevk-ü sefası Onsekizbin alemin Mustafası Adı güzel kendi güzel Muhammed
Yunus der neylerem cihanı sensiz Sen hak peygambersin şeksiz gümansız Sana inanmayan gider imansız Adı güzel kendi güzel Muhammed
Çağırayım Mevlam Seni Dağlar ile taşlar ile Çağırayım Mevlam seni Seherlerde Kuşlar ile Çağırayım Mevlam seni
Gökyüzünde İsa ile Tur dağında Musa ile Elindeki asa ile Çağırayım Mevlam seni
Derdi aşkın Eyyub ile Gözü yaşlı Yakub ile Ol Muhammed Mahbub ile Çağırayım Mevlam seni
Yunus okur diller ile Hakkı seven kullar ile Ol Fahri bilenler ile Çağırayım Mevlam seni
****************** Arayı Arayı bulsam İzini Arayı arayı bulsam izini İzinin tozuna sürsem yüzümü Hak nasib eylese görsem yüzünü Ya Muhammed Canım arzular seni Bir mübarek sefer olsa da gitsem Kabe yollannda tozlara batsam Hub cemalin birkez düşümde görsem Ya Muhammed Canım arzular seni
Zerrece kalmadı kalbimde hile Sıdk ile girmişem ben bu hak yola Ebu Bekir, Ömer, Osman'da bile Ya Muhammedi Canım arzular seni
Ali ve Hasan, Hüseyin anda Sevdası gönüllerde muhabbet canda Yarın mahşer günü Hak divanda Ya Muhammed Canım arzular seni
Yunus senin methin eder dillerde Dillerde dillerde her gönüllerde Arayı arayı gurbet illerde Ya Muhammed Canım arzular seni ************** Bilmem Nideyim
Bilmem nideyim Aşkın elinden Kande gideyim Aşkın elinden
Sallallahu Ala Muhammed Sallallahu Aleyke Ahmed
Meskenim dağlar Gözyaşım çağlar Durmaz kan ağlar Aşkın elinden
Varım vereyim Kadre ereyim Üryan olayım Aşkın elinden
Yunus’un sözü Kül olmuş özü Kağ ağlar gözü Aşkın elinden ********** Bu Aklı Fikir ile Bu aklu fikriyle Mevla bulunmaz Bu ne yaredir ki saklı olunmaz Kamunun derdine derman bulunur Şu benim derdime derman bulunmaz
Aşkın pazarında canlar satarlar Satarım canımı alan bulunmaz
Aşık öldü deyu sale verirler Ölen gafilimiş aşıklar ölmez | |
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Çarş. Ağus. 26, 2009 4:53 pm | |
| Kalanlara Selam Olsun Biz dünyadan gider olduk, kalanlara selam olsun, Bizim için hayır dua, kılanlara selam olsun.
Ecel büke belimizi, söyletmeye dilimizi, Hasta iken halimizi, soranlara selam olsun.
Tenim ortaya açıla, yakasız gömlek biçile Bizi bir asan veçhile, yuyanlara selam olsun.
Sala verile kastımıza, gider olduk dostumuza Namaz için üstümüze, duranlara selam olsun.
Derviş Yunus söyle sözü, yaş dolmuştur iki gözü, Bilmeyen ne bilsin bizi, bilenlere selam olsun.
*********** Kabenin Yolları Kabe'nin yolları bölük bölüktür. Benim yüreciğim delik deliktir Dünya dedikleri bir gölgeliktir.
Canım Kabe'm varsam sana Yüzüm gözüm sürsem sana
Eşim dostum yüklesinler yükümü Komşularım helal etsin hakkını Görmez oldum ırak ile yakını
Canım Kabe'm varsam sana Yüzüm gözüm sürsem sana *********** Şol Cennetin Irmakları Şol cennetin ırmakları Akar Allah deyu deyu Çıkmış İslam bülbülleri Öter Allah deyu deyu
Salınır tuba dalları Kur'an okur hem dilleri Cennet bağının gülleri Kokar Allah deyu deyu
Ol Allah'ın melekleri Daim tesbihte dilleri Cennet bağı çiçekleri Kokar Allah deyu deyu
Aydan aydındır yüzleri Şekerden tatlı sözleri Cennette huri kızları Gezer Allah deyu deyu
Kimler yeyip kimler içer Hep melekler rahmet saçar İdris nebi hulle biçer Subhan Allah deyu deyu
Yunus Emre var yarına Koma bu günü yarına Yarın Allah divanına Varam Allah deyu deyu ************* Sordum Sarı Çiçeğe Annen baban var mıdır? Çiçek eydür derviş baba Annem babam topraktır.
Sordum sarı çiçeğe Benzin neden sarıdır Çiçek eydür derviş baba Ölüm bana yakındır
Sordum sarı çiçeğe Sizde ölüm var mıdır? Çiçek eydür derviş baba Ölümsüz yer var mıdır?
Sordum sarı çiçeğe Evlat kardeş var mıdır? Çiçek eydür derviş baba Evlat kardeş yapraktır.
Sordum sarı çiçeğe Boynun neden eğridir Çiçek eydür derviş baba Kalbim Hakka doğrudur
Sordum sarı çiçeğe Sen beni bilir misin? Çiçek eydür derviş baba Sen Yunus değil misin? ************** Sevgi Bahtolmuş Ezelden Bize Sevgi bahtolmuş ezelden bize Sizde bir türlü bizde bir türlü Alaca düşmüş gördüğümüze Sizde bir türlü, bizde bir türlü
Donandı dağlar bahar olunca Gölgem kayboldu gönlüm dolunca Güzeli görmek boylu boyunca Sizde bir türlü bizde bir türlü
İstemem versen cihan varını Gönül nakşetti, güle yarını Her yüzde görmek dost didarını Sizde bir türlü bizde bir türlü *********** Sen Derviş Olamazsın Derviş bağrı taş gerek, Gözü dolu yaş gerek, Koyundan yavaş gerek, Sen derviş olamazsın
Sen Hakk’ı bulamazsın Ya Mevlam Hu Mevlam Aşkın bize ver Mevlam
Doğruya varmayınca, Mürşide ermeyince, Hakk nasib etmeyince, Sen derviş olamazsın
Dövene elsiz gerek Sövene dilsiz gerek Derviş gönülsüz gerek Sen derviş olamazsın
Ele geleni yersin, Dile geleni dersin, Böyle dervişlik dursun Sen derviş olamazsın
Şeyhim sözleri Hakk’tır Asla hilafı yoktur Senin inadın çoktur Sen derviş olamazsın
Derviş Yunus gel imdi Ummanlara dal imdi Ummana dalmayınca Sen derviş olamazsın
************* Selam Olsun Biz dünyadan gider olduk Kalanlara selam olsun Bizim için hayır dua Kılanlara selam olsun Ecel büke belimizi Söyletmeye dilimizi Hasta iken halimiz! Soranlara selam olsun
Tenin ortaya açıla Yakasız gömlek biçile Bizi bir asan vechile Yuyanlara selam olsun
Sela verile kastimize Gider olduk dostumuza Namaz için üstümüze Duranlara selam olsun
Derviş YUNUS söyler sözü Yaş dolmuştur iki gözü Bilmeyenler bilsin bizi Bilenlere selam olsun ****** Seher Vakti Bülbüller Seher vakti bülbüller Nede güzel öterler Açınca tüm çiçekler Birlikte zikrederler Aman Allah illallah Dertlere derman Allah Gönüle şifa veren Lailahe illallah
Akşam olur giderler Boyun büker çiçekler Kim bilir ne söylerler Feryad eder bülbüller Aman Allah illallah Dertlere derman Allah Gönüle şifa veren Lailahe illallah
Onlarda bütün dertler Yine de şükrederler Salat selam söylerler Beytullaha giderler Aman Allah illallah Dertlere derman Allah Gönüle şifa veren Lailahe illallah ********* Neyleyim Dünyayı Neyleyim dünyayı Bana Allah'ım gerek. Gerekmez mâsivayı Bana Allah'ım gerek.
Ehl-i dünya, dünyada Ehl-i ukbâ, ukbâda Her biri bir sevdada Bana Allah'ım gerek.
Dertli, dermanın ister Kullar, sultanın ister Aşık, cananın ister Bana Allah'ım gerek.
Fani devlet gerekmez Dürr ü ziynet gerekmez Haksız cennet gerekmez Bana Allah'ım gerek.
Bülbül güle karşı zar Pervaneyi yakmış nar Her kulun bir derdi var Bana Allah'ım gerek.
Beyhûde hevayı ko Hakkı bul, gör yahu Hüdâi'nin sözü bu Bana Allah'ım gerek.
***************** Muhammed Anadan Doğdu Muhammed anadan doğdu Melekler tebriğe indi Gönüller şaduman oldu Can Muhammed nurdan Ahmed
Gördüm göbeği kesilmiş Sünnet olmuş toz ekilmiş Nurdan kundağa sarılmış Can Muhammed nurdan Ahmed
Hakkın nikabı yüzünde Kudret sürmesi gözünde Gördüm melekler dizinde Can Muhammed nurdan Ahmed
Dileriz Hak’tan inayet Umarız senden şefaat Son nefeste hem selamet Can Muhammed nurdan Ahmed *********** Ölmemeye Çare mi Var Gururlanma insanoğlu Ölmemeye çaremi var Hazen görmüş bir gül gibi Solmamaya çaren mi var
Hayat denen dolap döner Bütün mahluk olan biner Yağı biten kandil söner Sönmemeye çare mi var
Hiç aldanma mala mülke Gitmez isen doğru yola Tatlı canın azraile Vermemeye çare mi var
Hiç güvenme can dostuna Uçuşurlar mal kastına Çıkıp teneşür üstüne Yatmamaya çare mi var
Düşünmezsin hiç ölmeyi Terk etmezsin hiç gülmeyi Yakası yok ak gömleği Giymemeye çare mi var
Nerde ecdad nerde ata Hak'ka karşı yapma hata Taput denen ağaç ata Binmemeye çaremi var
Daim yürür Hak izinde Hak'kı söyler her sözünde Dört kişinin omzunda Gitmemeye çare mi var
Kalkacaktır gözden perde Göreceksin yarin, nerde Ev kazılmış kara yerde Yatmamaya çare mi var
Münker nekir gelecektir Rabbin kimdir diyecektir Mümin cevap verecektir Vermemeye çare mi var *************** Medineye Varamadım
Medineye varamadım Gül kokusun alamadım Muhammede doyamadım Yaralıyam yaralıyam
Kabenin örtüsü kara Açtı yüreğimde yara Bulunmadı derdime çare Yaralıyam yaralıyam
Hacerül esvedin taşı Akıttı gözümden yaşı Bulunmaz resülün eşi Yaralıyam yaralıyam
| |
| Konu: MİNİK DUALAR GURUBU ŞARKI SÖZLERİ Çarş. Ağus. 26, 2009 5:01 pm | |
| YEMEK DUASI Yemekten önce Bismillah Sonrası Elhamdülillah
Dün yemeğe başlarken Babam bismillah dedi Yemeğini yedikten sonra Elhamdülillah dedi Sonra sordum babama Bismillah ne demektir Sonra sordum anneme Elhamdülillah nedir? Babam dedi yavrucuğum; Yemeği bize Allah verir Onun içinde başlarken Onun adı hep söylenir Yemeği bitirdikten sonra O'na teşekkür edilir Yemeği bitirdikten sonra Elhamdülillah denir.
Yemekten önce Bismillah Sonrası Elhamdülillah
********SEVGİLİ PEYGAMBERİM******* Öğretmenim dedi ki,o çok zorluklar çekmiş Öğretmenim dedi ki,o çok zorluklar çekmiş İnsanlara Allahı tanıtmak için çalışmış İnsanları cennete götürmek için çalışmış
Bir ismin Ahmet efendim Bir isminde Muhammed Sallallahu ala Muhammed Sallallahu aleyhi vesellem
Onu seven çocukların, rüyasına gelirmiş Saçlarını okşayıp, yanaklarından öpermiş
Bir ismin Ahmet efendim Bir isminde Muhammed Sallallahu ala Muhammed Sallallahu aleyhi vesellem ************** Teşekkür ederim Allah'ım Seni çok seviyorum Allah'ım
Sen ganisin, sen rahimsin, sen kerimsin Allah'ım Sen seversin, sevilirsin sen tek birsin Allah'ım
Bir gül aldım elime Görmem için göz verdin Koklamaya burnumu, Tutmam için el verdin
Teşekkür ederim Allah'ım Seni çok seviyorum Allah'ım
Anneciğimin sesini Duymaya kulak verdin Ondan dua öğrendim Söylemeye dil verdin
Teşekkür ederim Allah'ım Seni çok seviyorum Allah'ım
Sen ganisin, sen rahimsin, sen kerimsin Allah'ım Sen seversin, sevilirsin sen tek birsin Allah'ım
Teşekkür ederiz Allah'ım Seni çok seviyoruz Allah'ım ************** UYKU DUASI Yattım Allah, kaldır beni Nur içine daldır beni Can bedenden çıkmadıkça İmanla uyandır beni
Yattım sağıma, döndüm soluma Melekler şahit olsun dinime imanıma
Yedi melek sağıma, yedi melek soluma Bismillah diyerek, dalarım ben uykuya Duamı ederek, dalarım ben uykuya
Yattım sağıma, döndüm soluma Melekler şahit olsun dinime imanıma
SIIR:kardes derim,bizde peygamberimizin yatmadan önce ettigi uyku duasi gibi dua edelim duamiz söyle:allahim senin isminle uyur,senin isminle uyanirim amin
Yattım sağıma, döndüm soluma Melekler şahit olsun dinime imanıma *********** Meleklerin elleri damlaları taşırlar Yaprakların üstüne rahmet olur damlalar Çiçekler onu içer, kuzular onu içer, çocuklar suyu içer Allah'a teşekkür ederler
Yağ yağ yağmur teknede hamur Ver Allah'ım ver hayırlıca yağmur
Biz teşekkür edersek, meleklerini gönderir Yağmur toprağa düşer, çiçekler onu içer, çocuklar suyu içer, Allah'a teşekkür ederler
Yağ yağ yağmur teknede hamur Ver Allah'ım ver hayırlıca yağmur
******** ŞEHİD DUASI Vurulup tertemiz alnından Uzanmış da yatıyor Bir hilal uğruna Yarab! Ne güneşler batıyor...
Onlara ölü demeyin Şehitler ölmez Allah için vatan için Can veren ölmez ölmez can veren ölmez
Ey şehid oğlu şehid İsteme benden makber Sana ağuşunu(kucağını) açmış açmış duruyor peygamber ********
*****MİNİK DUALAR******************** ANNE BABA DUASI
Minik minik adımlar Atar iken ben Bir elimden babam tuttu Bir elimden annem
Rabbim hep sev onları ayırma rahmetinden Mahrum etme merhametinden Rabbim hep sev onları ayırma cennetinden Cennette de birbirimizden
Şimdi onlar uzakta Ben uzaktayım Allah'ım sen her kuluna Hep en yakınsın
(SIIR) EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ GÜZEL ALLAHIM ŞU ANDA BÜTÜN DÜNYADA ANNE VE BABASINI KAYBETMİŞ VE ÜZÜLEN BÜTÜN ÇOCUKLARA YARDIM ET ONLARIN GÖZ YAŞLARINI DİNDİR ALLAHIM ONLAR HİÇ UNUTMASIN Kİ SENİN EN ÇOK SEVDİĞİN GÜZEL PEYGAMBERİMİZDE ANNESİZ VE BABASIZ BÜYÜMÜŞ ANNEM VE BABAM BEN ÇOK KÜÇÜKKEN BANA İLK SENİN İSMİNİ ÖĞRETTİLER ALLAH DEDİLER SENDE ONLARA SÖYLE GÜZEL İSİMLERİNİ SONRA DUA ETMEYİ ÖĞRETTİLER YAVRUM BİZİ DE DUALARINDA UNUTMA DEDİLER ONLAR SENİ ÇOK SEVERLER ALLAHIM RABBİM HEP SEV ONLARI AYIRMA RAHMETİNDEN MAHRUM ETME MERHAMETİNDEN RABBİM HEP SEV ONLARI AYIRMA CENNETİNDEN CENNETE DE BİRBİRİMİZDEN
********** ANNEME DUA
annme başa taç imiş her derde ilaç imiş, bir evlar pir olsa da anneye muhtaç imiş.
ilk oyuncağım sendin sıcacık kundağım sendin küçücük bir bebek iken, dilim dudağım sendin,
annem hakkın ödenmez sevmeye ömür yetmez bütün dünya benim olsa bir tane annem etmez
cenne tdemiş peygamber annenin ayağı altında benim canım anneciğim hep kalbimin içinde
annem hakkın ödenmez sevmeye ömür yetmez bütün dünya benim olsa bir tane annem etmez
daha gelmemişken dünyaya kortum, ben ne yaparım oralarda dedim,
korkma dedi bir melek senin yanına dünyada da bir melek gelecek, sevindim
ben onu nasıl bulacam diye sordum. merak etme dedi melek o seni bulacak onu çok seviceksin,
yanından ayrılmayacak dünyadaki melek. ona anne diyeceksin
allah'ım annem yanlız ve kimsesiz bırakmadı beni yanımda oldu koruyucu melek gibi.
anlattı bana ahireti ve seni. sende onu dünyada ve ahirette mutlu et
allah'ım çünkü bana kıyamayan annem sevgisinden çok daha büyüktür senin şefkatin.
******** EHLİ BEYT DUASI Ali candan geçti O'nun uğruna Yatağına yattı, çocuktu daha
Kızı Fatıma'yı Ali'ye verdi Hasanla Hüseyin onlardan oldu nur gibi doğdu
Çocukları sever oyun oynardı Omzuna alır namaz kılardı Torunların okşar öper severdi ****** HASTAYA DUA Benim bir kardeşim var, çok yaramaz Terli iken soğuk su içer hasta olur
Dertliye deva, hastaya şifa Sen verirsin Allah'ım, Allah Sen görürsün Allah'ım, Allah Sen şifasın Allah'ım, Babam onu götürdü doktor amcaya İlaç verdi birde dua öğretti
Dertliye deva, hastaya şifa Sen verirsin Allah'ım, Allah Sen görürsün Allah'ım, Allah Sen şifasın Allah'ım, ******** | |
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Çarş. Ağus. 26, 2009 5:07 pm | |
| İNGİLİZCELERİ
MY TEACHER ONCE TOLD ME THAT HE HAD VERY HARD LIFE HE TRIED TO INTRODUCE ALLAH'S MERCY TO PEOPLE HE TRIED TO GUIDE PEOPLE TO HEAVEN TO PARADISE
ONE OF YOUR NAME IS AHMET ONE OF YOUR NAME IS MUHAMMED SALLALAHU ALA MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHI VESELLEM SALLALAHU ALA MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHI VESELLEM
ALL (THE) CHILDREN WHO LOVE HIM MAY SEE HIM IN PEACEFUL DREAMS HE WOULD TELL ALL OF THEM TO ALWAYS BE NICE AND KIND
ONE OF YOUR NAME IS AHMET ONE OF YOUR NAME IS MUHAMMED SALLALAHU ALA MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHI VESELLEM SALLALAHU ALA MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHI VESELLEM
****************** ALLAH GAVE US TWENTYFOUR HOURS TWENTY THREE IS A GIFT FROM ALLAH ONE HOUR WHICH IS LEFT IS THE FIVE TIMES FOR PRAYING ONE HOUR IN A DAY FIVE TIMES ONE HOUR IN A DAY FIVE TIMES
WE WILL BE HAPPY EVER AFTER WE WILL BE HAPPY EVER AFTER
ALLAH LOVES US VERY MUCH O MY LORD WANT US TO PRAY LET US GIVE ALLAH ONE HOUR LET US GO TO PARADISE *************** FOOD
BEFORE WE EAT WE SAY BISMILLAH THAN WE SAY ELHAMDULILLAH
BEFORE WE START THE DINNER MY FATHER SAID BISMILLAH AFTER HE ATE HIS DINNER HE SAID ELHAMDULILLAH
THAN I ASKED MY FATHER WHAT DOES BISMILLAH MEAN THEN I ASKED MY MOTHER WHAT IS ELHAMDULILLAH
MY FATHER SAID DEAREST SON ALLAH GAVE US FOOD TO EAT BEFORE HAVING ANYTHING WE ALWAYS MENTION ALLAHS NAME
AFTER FINISHING OUR MEAL THANKS IS SAID FOR THE BLESSINGS AFTER FINISHING OUR MEAL WE SAY ELHAMDULILAH ************* RAİN THE HANDS OF THE ANGELS CARRY ALL THE RAINDROPS WITH GREAT MERCY THEY COVER ALL THE LEAVES IN ABUNDANCE
FLOWERS DRINK THE WATER LAMBS DRINK THE WATER CHILDREN DRINK THE WATER THEY ALL THANK FOR THE BLESSINGS
O ALLAH SEND RAIN WITH YOUR ANGELS PLEASE ALLAH GIVE US SOME RAIN
IF WE THANK TO ALLAH HE WILL SEND US THE ANGELS RAIN FALLS ONTO THE GROUND FLOWERS DRINK THE WATER CHILDREN DRINK WATER THEY ALL THANK FOR THE BLESSINGS
O ALLAH SEND RAIN WITH YOUR ANGELS PLEASE ALLAH GIVE US SOME RAIN ***********
ILLL I HAVE A BROTHER WHO IS VERY NAUGHTY DRINKS COLD WATER WHEN HE'S SWEATY AND GETS ILL
REMEDY FOR THE SORROWFUL CURE FOR THE ILLNESS YOU MAY GIVE US ALL ALLAH ALLAH YOU MAY SEE ALL O ALLAH ALLAH YOU ARE THE CURE ALLAH ALLAH
MY DAD HAS TAKEN HIM TO HOSPITAL DOCTOR GAVE HIM MEDICINE AND TAUGHT THIS PRAYER
REMEDY FOR THE SORROWFUL CURE FOR THE ILLNESS YOU MAY GIVE US ALL ALLAH ALLAH YOU MAY SEE ALL O ALLAH ALLAH YOU ARE THE CURE ALLAH ALLAH
*************** SLEEPİNG I SLEPT ON MY RIGHT, I SLEPT ON MY LEFT ANGELS MAY BE WITNESSESS TO MY BELIEFS AND MY FAITH
I SLEPT ALLAH (CC) YOU AWAKE ME IMMERSE ME INTO YOUR BEAUTY FOR AS LONG AS I AM ALIVE MAKE ME A TRUE BELIEVER
I SLEPT ON MY RIGHT, I SLEPT ON MY LEFT ANGELS MAY BE WITNESSESS TO MY BELIEFS AND MY FAITH
7 ANGELS ON MY RIGHT, 7 ANGELS ON MY LEFT BY SAYING BISMILLAH, I M GOING TO FALL A SLEEP BY SAYING MY PRAYER, I M GOING TO FALL A SLEEP
************** THANK YOU SO MUCH O ALLAH
I TOOK A ROSE IN MY HAND YOU'VE GIVEN ME EYES TO SEE YOU'VE GIVEN ME NOSE TO SMELL YOU'VE GIVEN ME HANDS TO HOLD
THANK YOU VERY MUCH O ALLAH I LOVE YOU SO MUCH O ALLAH
YOU ARE THE RICHEST YOU ARE THE GREATEST YOU ARE THE GENEROUS O ALLAH
TO HEAR THE VOICE OF MY MUM YOU VE GIVEN ME TWO EARS I VE LEARNT PRAYER FROM MY MUM YOU VE GIVEN ME TONGUE TO SAY
THANK YOU VERY MUCH O ALLAH I LOVE YOU SO MUCH O ALLAH
YOU ARE THE RICHEST YOU ARE THE GREATEST YOU ARE THE GENEROUS O ALLAH
************* WHEN I FIRST STARTED TO TALK MY PARENTS HELPED ME MY FATHER HELD ONE OF MY HAND MY MOTHER HELD THE OTHER
MY LORD ALWAYS LOVE THEM DONT SEPERATE THEM FROM YOUR MERCY DONT DEPRIVE THEM OF YOUR COMPASSION
MY LORD ALWAYS LOVE THEM DONT SEPERATE THEM FROM YOUR HEAVEN KEEP US UNITED IN PARADISE | |
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Çarş. Ağus. 26, 2009 5:11 pm | |
| Minik Dualar ilahi Grubu - Oruç Duası iLahisinin Sözleri
Yemedim, içmedim Tuttum dilimi Kabul et orucumu Allah'ım Fakirin, yoksulun,bildim halini Kabul et orucumu Allah'ım
İnsan bazen unutur Allah'a şükretmeyi Ramazan gelince anlarız Nimetin kıymetini
Yemedim, içmedim Tuttum dilimi Kabul et orucumu Allah'ım Fakirin, yoksulun,bildim halini Kabul et orucumu Allah'ım
Komşusu aç yatar iken Tok olan bizden değildir Demiş Peygamberimiz Yoksulları göstemiş Demiş Peygamberimiz İyiliği öğretmiş
Minik Dualar ilahi Grubu - Yetim Kız iLahisinin Sözleri
Yetim kizin basini oksayan mubarek el Ben'de yetim bir kizim ne olur bana da gel
Yetim kizi Kendinem evlat sayan Muhammed Bende yetim bir kizim beni yavrun kabul et Gul sevgin yeter bana ey sevgili Resulum Oyle muhtacim sana ne verirsen kabulum
Ya ResulAllah kimsesizlerin sahibi senmissin. Oyle demisti dedem. Bugun sokakta cocuklar aaaaek oynarken yine aralarina almadilar beni. Gittiler cok uzuldum agladim. Dedemle babaannem teselli etti. Ya ResulAllah uyurkende oyuncagima sarilip yatiyorum. Bazen teselli ediyor ama cogu zaman agliyorum.. Benimde Annem olsa bana masal okur ninni soyler. Uyuturdu. Benim Annem'de Babam'da sen ol Ya ResulAllah Benim basimida sen oksa. Beni de sen sev. Biliyorum geliyorsun basimi oksuyorsun ustumu ortuyorsun. Cunku bazi geceler kalktigimda biri uzerimi ortuyor. Benim Annem'de Babam'da sensin Ya ResulAllah...
Sensin Ya ResulAllah...
***************** Teşekkür ederim allah'ım 2
sevgi yaratan allah'ım beni de çok sev sevdiklerin içinde bana da yer ver
sevgi yaratan allah'ım beni de çok sev sevdiklerin içinde bana da yer ver
sen rahmansın allah'ım rahim olansın esirgeyensin allah'ım bağışlayansın
sen rahmansın allah!ım rahim olansın esirgeyensin ællah'ım bağışlayansın
teşekkür ederim allah'ım seni çok seviyorum allah'ım
senden istenmesini vermeyi de seversin sen sana gelenleri hiç eli boş çevirmezsin
senden istenmesini vermeyi de seversin sen sana gelenleri hiç eli boş çerivmezsin
**************** | |
| | | huzeyfe Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 7719 Rep Gücü : 18108 Rep Puanı : 23 Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Perş. Ekim 13, 2011 4:58 am | |
| MÜSLÜMANIN KIBLESİ KABENİN BİR ŞUBESİ HUZUR SEVGİ KÖŞESİ CAMİYE GİDİYORUM
ÇOCUKLARIN NEŞESİ CAMİYE GİDİYORUM YAŞASINNNNN CAMİYE GİDİYORUM CAMİYİ SEVİYORUM CAMİYE GİDİYORUM CAMİYİ SEVİYORUM
ÇÜNKÜ BEN ÇÜNKÜ BEN ALLAHI SEVİYORUM ÇÜNKÜ BEN ÇÜNKÜ BEN ALLAHI SEVİYORUM GENÇ İHTİYAR VE HASTA ZENGİN FAKİR BİR SAFTA HEM SEVİNÇTE HEM YASTA CAMİYE GİDİYORUM BULDUĞUM HER FIRSATTA CAMİYE GİDİYORUM
YAŞASINNNNN CAMİYE GİDİYORUM CAMİYİ SEVİYORUM CAMİYE GİDİYORUM CAMİYİ SEVİYORUM
ÇÜNKÜ BEN ÇÜNKÜ BEN ALLAHI SEVİYORUM ÇÜNKÜ BEN ÇÜNKÜ BEN ALLAHI SEVİYORUM KÜRSÜ MİHRAP VE MİNBER KANDİLLER MİNARELER CAMİLER BİZİ BEKLER CAMİYE GİDİYORUM EZAN ALLAHUEKBER CAMİYE GİDİYORUM CAMİYE GİDİYORUM CAMİYİ SEVİYORUM CAMİYE GİDİYORUM CAMİYİ SEVİYORUM
ÇÜNKÜ BEN ÇÜNKÜ BEN ALLAHI SEVİYORUM ÇÜNKÜ BEN ÇÜNKÜ BEN ALLAHI SEVİYORUM | |
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Perş. Ekim 13, 2011 5:11 am | |
| <blockquote>Peygamberi görmek için, peygamberi görmek için, Neler, neler, neler, neler vermezdim, Harçlığımın yarısını, yumartanın sarısını, Elmaların irisini, hayır hepsini. *** En sevdiğim oyuncağım, en sevdiğim oyuncağım, Uçurtmam, yarış arabam, güzel bebeğim, Harçlığımın yarısını, yumartanın sarısını, Elmaların irisini, hayır hepsini. *** Sana canım feda olsun, sana canım feda olsun, Gönlümün sultanı canım peygamberimsin, Harçlığımın yarısını, yumartanın sarısını, Elmaların irisini, hayır hepsini. ******************** Gel Gör Beni Aşk Neyledi Ben yürürem yane yane Aşk boyadı beni beni kane Ne akılem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah coşarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben Yunus-i bi-çareyim Dost elinden avareyim Baştan aşağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi **************** Gül yüzünü rüyamızda (Rast) Gül yüzünü rüyamızda Gürelim ya RESULALLAH Gül bahçene dünyamızda Girelim ya RESULALLAH Sensin gönüller sultanı Getiren yüce Kur'anı Uğruna tendeki canı Verelim ya RESULALLAH Aşkınla yaşarır gözler Hasretinle yanar özler Mubarek ravzana yüzler Sürelim ya RESULALLAH Veda edip masivaya Yalvarıp yüce Mevlaya Şefaat - Mustafa' ya Erelim ya RASULALLAH Levlake dedi sana Hak Bağışla yüzümüze bak Huzurullaha yüzü ak Varalım ya RASULALLAH Derviş derki kardeşlere Çok selavat ver kardeşlere Gül yüzünü göre göre Ölelim ya RASULALLAH </blockquote> | |
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Perş. Ekim 13, 2011 5:42 am | |
| Kır Çiçekleri-Rabbim Sana Çok Şükür mp3 ü
http://uploaded.to/file/2vn9c6 http://ul.to/2vn9c6
ela çakır gözler için Baldan tatlı diller için sevgi dolu kalbler için rabbim sana çok şükür
kıvır kıvır saçlar için kalem gibi kaşlar için ton ton minik eller için rabbim sana çok şükür İzlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=5OC711iLy0g
İndirmek için: (8 Mb.) http://rapidshare.com/files/177852416/RA...ahiner.wmv
İndirmek için(yüksek kalite 42Mb.) : http://rapidshare.com/files/178194580/RA...ahiner.mpg
********************* peygamberi görmek için http://video.mynet.com/yildizmehmet59/Pe...in/293865/ https://www.dailymotion.com/video/xg2sa4_...lip_school https://www.youtube.com/watch?v=0K-h3qHwkeA
camiyi seviyorum
https://www.youtube.com/watch?v=ILtKqy7f-wI https://www.facebook.com/messages/?action...9676299591
öğretmenim dediki
https://www.dailymotion.com/video/kbH9bSE...from=embed
öğretmenm dediki https://www.dailymotion.com/video/xdc0k_m...alla_music
zekat çok çok vermeli http://video.mynet.com/muslumangulumsun/zekat-vermeli/253913/ | |
| | | Limoni Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
| Konu: Geri: TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ Salı Kas. 18, 2014 6:38 am | |
| NOLDU BU GÖNLÜM Noldu bu gönlüm Noldu bu gönlüm Derdü gamınla doldu bu gönlüm Yandı bu gönlüm Yandı bu gönlüm Yanmada derman buldu bu gönlüm Gerçiki yandı gerçeğe yandı Rengine aşkın cümle boyandı Kendinde buldu Kendinde buldu Matlabını hoş buldu bu gönlüm
Bayramım imdi Bayramım imdi Bayram ederler yar ile şimdi Hamdu senalar Hamdu senalar Yar ile bayram kıldı bu gönlüm
EY ALLAHIM
Ey Allahım beni senden ayırma Beni senin cemalinden ayırma
Seni sevmek benim dinim imanım İlahi din-ü imandan ayırma
Balığın canı sularda dirilir İlahi balığı sudan ayırma
Eşrefoğlu senin kemter kulundur İlahi kulunu senden ayırma.
NURS KARYESİ Üstadımın ilk hanesi Nurs karyesi beldesi Seydamın geliyor sedi Nur karyesi nur bedesi * * * * * * * * * * * Seni ziyarete geldik Ne dağ ne tepe dinledik Seni nura hadim bildik Nurs karyesi nur beldesi. * * * * * * * * * * * Dağlar taşlar seni söyler. Tağiden ders aldık derler Akan sular ve dereler Seyda burdan geçti derler. * * * * * * * ** Yemyeşil nursa biz vardık Selam verdik selam Aldık Nurslularla nura daldık Nur karyesi nur beldesi. * * * * * * * * * * * Geçtiğin yollardan geçtik İçtiğin sulardan içtik Mirzayı ziyaret ettik Nurs karyesi nur beldesi. * * * * * * * * * * * Üzgün ayrıldık karyeden Seydamızı göremeden Bulduk onu tarihçeden Nurs karyesi nur beldesi.(Mustafa Cantekin/Develi
BİZ BU GÜLİSTANIN BÜLBÜLLERİYİZ Biz bu gülistanın bülbülleriyiz (Tekrar) Bahçeyi rindanın sümbülleriyiz. (Tekrar)
Biz secde ederiz Cemali yâre Vuslata olamaz başka bir çare
Biz mü’mini münkirlerden seçeriz Biz elele verip hakka gideriz…
ÇAREN Mİ VAR? Daim yürü hak izinde Hakkı söyle her sözünde Dört kişinin omzunda Gitmemeye çaren mi var? * * * * * * * * * * * Gururlanma insan oğlu Ölmemeye çaren mi var Ecel gelmiş bir gül gibi Solmamaya çaren mi var? * * * * * * * * * * * Hiç güvenme mala mülke Gitmez isen doğru yola Tatlı canın Azraile Vermemeye çaren mi var? * * * * * * * * * * * Hiç güvenme can dostuna Üfürürler can kastine Çıkıp teneşir üstüne Yatmamaya çaren mi var? * * * * * * * * * * * Nerde ecdad nerde atan Hakka karşı yapma hata Tabut denen cansız ata Binmemeye çaren mi var? * * * * * * * * * * * Düşünmezsin hiç ölmeyi terk etmezsin bu dünyayı Yakası yok ak gömleği Giymemeye çaren mi var? * * * * * * * * * * * Kalkacaktır gözden perde Göreceksin yerin nerde Ev kazılır kara yerde Girmemeye çaren mi var? * * * * * * * * * * * Münker Nekir gelecektir Rabbin kimdir soracaktır Mü’min cevab verecektir Vermemeye çaren mi var? * * * * * * * * * * * ÖMÜR BAHÇESİNİN (Hüzzam) Ömür bahçesinin gülü solmadan Uyan gel gözlerim gafletten uyan(3 ve 4-ler 2 kere) Ecel bize bir gün devran dönmeden Uyan gel gözlerim gafletten uyan.(2 kere) * * * * * * * * * * * Niçin gaflet ile mağrur olursun
BU AKLU FİKRİLE Bu aklu fikrile Mevla bulunmaz Bu en yaredir ki zahmı bulunmaz Kamunun derdine derman bulundu Şu benim derdime derman bulunmaz
Aşkın pazarında canlar satarlar Satarım canımı alan bulunmaz Yunus öldü deyu sala verirler Ölen hayvan imiş aşıklar ölmez.
AFFET İSYANIM
Affet isyanım benim Halim yaman Allahım
Ref’et nisyanım benim Meded aman Allahım Halim yaman sultanım
****** Defterim dolu siyah Amelim tekmil günah
Sensin kuluna penah Meded aman Allahım Halim yaman sultanım
********* Ümmet et habibine Gönüler tabibine
Rahmeyle garibine Meded aman Allahım Halim yaman sultanım
******** Aşkiyi azad eyle Cemalinle şad eyle
Kulum diye yad eyle Meded aman Allahım Halim yaman sultanım
CANI DİLDEN AŞIK OLDUM
Canı dilden aşık oldum Muhammede Muhammede Mevlam layık eyle bizi Muhammede Muhammede
Sallallahu ala Muhammed Sallallahu aleyke Ahmed
Aşık olan arif olsun Ciğer yansın püryan olsun Bir canım var kurban olsun Muhammede Muhammede
Rüyada görüştür bizi Murada eriştir bizi Mevlam sen kavuştur bizi Muhammede Muhammede
HALİMİZ NOLA MAHŞERDE
Halimiz nola mahşerde Cümle alem düşer derde O dar günde seni nerde Bulayım ya rasulallah
Selatullah selamullah Aleyke ya rasulallah
Sana geldim ey ya sultan Lutfeyle derdime derman Uğruna canımı kurban Vereyim ya rasulallah
Sana geldim yas içinde Bu gönlüm kir pas içinde Hep ömrüm iflas içinde Nolayım ya rasulallah
Rahmeyle gel şefaat kıl Ümmet diye eyle kabul Efendimden uzak nasıl Kalayım ya rasulallah
Miskin Ahmet boynun eğer Seni görmek ister meğer Uğruna ölmeğe değer Öleyim ya rasulallah
ARAYI ARAYI BULSAM İZİNİ
Araya araya bulsam izini İzinin tozuna sürsem yüzümü Hak nasib eylese görsem yüzünü Ya Muhammed canım arzular seni
Bir mübarek sefer olsa da gitsem Kabe yollarında kumlara batsam Mah cemalin bir kez düşte seyretsem Ya Muhammed canım arzular seni
Ali ile Hasan Hüseyin anda Sevgisi gönülde muhabbet canda Yarın mahşer günü hak divanında Ya Muhammed canım arzular seni
Yunus medheyler seni dillerde Dillerde dillerde hem gönüllerde Arayı arayı gurbet ellerde Ya Muhammed canım arzular seni
GÜL YÜZÜNÜ
Gül yüzünü rüyamızda görelim ya rasulallah Gül bahçene dünyamızda girelim ya rasulallah Aşkınla yaşarır gözler Firakınla yanar özler Mübarek ravzana yüzler sürelim ya rasulallah Veda edip masivaya yalvarıp yüce mevlaya Şefaatı Mustafaya erelim ya rasulallah.
BİLMEM NİDEYİM ALLAH ALLAH
Bilmem nideyim Allah Allah Aşkın elinden hay hay Kande gideyim Aşkın elinden
Sallallahu aleyhi ve sellem, Sallallahu aleyke Ahmed
Meskenim dağlar Allah Allah Göz yaşım çağlar Hay hay Durmaz kan ağlar Aşkın elinden
Yunusun sözü Allah Allah Köz olmuş özü Hay hay Kan ağlar gözü Aşkın elinden
S U Akarsın dinmeyen göz yaşım gibi Sende bencileyin akarmısın su Gurbette ağlayan kardeşim gibi Geceler boyunca giryanmısın su * * * * * * * * * * * Çağlarsın yıllarca aslından cüda Eylersin yadelden yadele veda Kendini canlara kılarsın feda Ezelden bende-i canan mısın su * * * * * * * * * * * Gülenle gülersin dertliyle mahzun Yaylada sermestsin dağlarda mecnun Ne için olmuşsun sen böyle meftun Aşk ile esiri hicranmısın su. * * * * * * * * * * * Süzülür durursun gelirsin vecde Bağrı yanıklara olursun müjde Her halin yalvarış her halin secde Ezelden bende-i canan mısın su. * * * * * * * * * * * Sendedir ezeli hüsnün hayali Akarsın durmadan herdem visali Cezbeye tutulmuş derviş misali Arife afeti devranmısın su. * * * * * * * * * * * Su ile alemi seyrana girdim Ağlayıb bir derdi nihana girdim Kendimi mahvedip ummana girdim Arife afeti devran mısın su. * * * * * * * * * * *
SEHER VAKTİ Seher vakti esen yeller Baharda açılan güller Feryad eden o bülbüller Hep diyorlar Allah Allah.(Tekrar) * * * * * * * * * * * Sorarım ben dağa taşa Havadaki uçan kuşa Neler gelse garib başa Hep diyorlar Allah Allah. * * * * * * * * * * * Yeter aşık bitir sözü Yüreğimden gitmez sızı Tükenmiştir ömür yazı Sende söyle Allah Allah. * * * * * * * * * * *
DÜNYA KİMSEYE KALMAZ Dünya kimseye kalmaz Bir misafir hanedir Arifler âne dalmaz Bilir ki efsanedir. * * * * * * * * * * * Eylik yapmaktır kârın Kalır ancak o varın Öleceksin sen yarın Anla bak dünya nedir. * * * * * * * * * * * İnsanlıktan sen çıkma Dost bağından sen bıkma Gönül yap amma yıkma Çoğu bir kâşanedir. * * * * * * * * * * * Ne ekersen biçersin Döktüğünü içersin Bir gelirsin geçersin Gerisi bahanedir. * * * * * * * * * * *
AÇILIR ELLERİM ULU DERGAHA Açılır ellerim ulu dergaha İçerimden bir ah beyaz dökülür.(2 kere) Yanağımdan Yunus Yunus göz yaşım Dudağımdan Allah Allah dökülür. * * * * * * * * * * * Yıldızlar görürüm dua dilidir Ağaçlar görürüm dua elidir Altlarında nehir cennet ilidir Sübhanallah Sübhanallah dökülür. * * * * * * * * * * * Kalbini yüceltib arşa bağlarken Bir öte dünyaya geçiş sağlarken Gurur korkusuyla yanar ağlarken Her yanımdan günah günah dökülür. * * * * * * * * * * * Hayalen ölmüşem devrilmiş başım Çürümüş toz olmuş kirpiğim kaşım Mezarımdan Yunuz Yunus göz yaşım Toprağımdan Allah Allah dökülür. * * * * * * * * * * *
GECE GÜNDÜZ DÖNE DÖNE Gece gündüz döne döne İstediğim haktır benim Allah deyu yana yana İstediğim haktır benim.(2 kere) * * * * * * * * * * * Yoluna terkedip canım Akıdıp gözümden kanı Ah eyleyüb dünü günü İstediğim haktır benim. * * * * * * * * * * * Koy yanayım kül olayım Taşkın akan sel olayım Çiğnet beni yol olayım İstediğim haktır benim. * * * * * * * * * * * Münkirler aşk halin bilmez Münafıklar yola gelmez Ağlar bu gözlerim gülmez İstediğim haktır benim. * * * * * * * * * * *
GÜL YÜZÜNÜ Gül yüzünü rüyamızda görelim ya rasulallah Gül bahçene dünyamızda girelim ya rasulallah Aşkınla yaşarır gözler Firakınla yanar özler Mübarek ravzana yüzler sürelim ya rasulallah Veda edip masivaya yalvarıp yüce mevlaya Şefaatı Mustafaya erelim ya rasulallah. * * * * * * * * * * *
GÖNÜLLER SULTANI Gönüller sultanımazlumlar piri (Tekrar) Mevlanın dostudur habibin yari Alemi bekada cennettir yeri Gurbet ellerinde Bediüzzaman. * * * * * * * * * * * Barla bağlarında bülbüller öter Hastadır üstadım muzdarip yatar Hz.Eyyübden derdi bin beter Gurbet ellerinde Bediüzzaman * * * * * * * * * * * Vefasız dünyada düşmanı çoktur Makamda mevkide hiç gözü yoktur Sözleri hakikat,davası haktır Gurbet ellerinde Bediüzzaman. * * * * * * * * * * * Derviş Şahiniyem asrına yettim Medet et üstadım cübbeni tuttum Ben senin yoluna can feda ettim Gurbet (Barla) ellerinde Bediüzzaman. * * * * * * * * * * *
HADDEN AŞTI (Hicaz)
Hadden aştı iştiyakın Ya rasul göster cemalin Yaktı beni iftirakın Ya rasul göster cemalin * * * * * * * * * * * Sen saldın beni bu derde Nazar kıl,kalbim özürde Nice yüz bin hicab perde Ya rasul göster cemalin * * * * * * * * * * * * Çün hayalin erdi câna Nice bakayım cihana Yalvarırım yaradana Ya rasul göster cemalin * * * * * * * * * * * Vechi dervişin sözünden Kanlı yaş akar gözümden Kaldır nikaabı yüzünden Ya rasul göster cemalin * * * * * * * * * * * * * * * * *
CANI DİLDEN AŞIK OLDUM
Canı dilden aşık oldum Muhammede Muhammede Mevlam layık eyle bizi Muhammede Muhammede
Sallallahu ala Muhammed Sallallahu aleyke Ahmed
Aşık olan arif olsun Ciğer yansın püryan olsun Bir canım var kurban olsun Muhammede Muhammede
Rüyada görüştür bizi Murada eriştir bizi Mevlam sen kavuştur bizi Muhammede Muhammede
MEDİNEYE VARAMADIM -Medineye varamadım gül kokusu alamadım -Ben rasule doyamadım yaralıyam yaralıyam yaralıyam -Kabenin örtüsü kare açtın yüreğimde yare -Bulunmaz derdime çare yaralıyam yaralıyam yaralıyam -Elimden tut kaldır beni ya vuslata erdir beni -Çok ağlattın güldür beni yaralıyam yaralıyam yaralıyam -Seviyorum rabbim seni beytullaha çağır beni -Zemzemine daldır beni yaralıyam yaralıyam yaralıyam -Nurdandır şeyhimin dili sevdim seni oldum deli -Kabe diye deli gibi yanıyorum yanıyorum yanıyorum
LA İLAHE İLLALLAH Tevhid iman başıdır Zikir mü’min işidir İman temel taşıdır La ilahe illallah
Kul olanlar diyesi Hak cemalin göresi Mü’minlerin kalesi La ilahe illallah
Dertlilerin devası İsm-i Âzam duası Dört kitabın manası La ilahe illallah
Dünyadır bu fanidir İslam tevhid dinidir Kurtuluşa erdirir La ilahe illallah
Dört kitabın özü bu Kürsüdeki yazı bu Kurtaracak bizi bu La ilahe illallah
SEVDİM SENİ -Sevdim seni mabuduma canan diye sevdim -Bir ben değil alem sana kurban diye sevdim -Ecramı felek levhi kalem mesti nigâhın -Didarına aşık ulu Yezdan diye sevdim -Mahşerde nebiler bile senden meded ister -Gül yüzlü melekler sana hayran diye sevdim -Bülbülde senin bağrı yanık âşıkı zârın Feryadı bütün âteşi Suzan diye sevdim -Huriler ezelden beri şeydayı cemalin -Yanmıştı sana Yusufu Kenan diye sevdim -Ta arşa çıkar her gece aşıkların ahı -Asilere lutfun yüce ferman diye sevdim -Evladı ıyalden geçerek,ravzana geldim Ahlakını medhetmede Kur’an diye sevdim -Kurbanın olam şahı resul,kovma kapından Didarına müştak olacak,Yezdan diye sevdim
B A R L A Tepelice çama çıktım Gelincik dağına baktım Mümkün olsa kalacaktım Bir ömür boyu barlada * * * * * * * * * * Seherde açan güllerin Çeşmindeki bülbüllerin Cennet yurdumda göllerin En güzel suyu barlada * * * * * * * * * * * Karadut cennet bahçesi Kara kavağın meşesi Ulu çınarın gölgesi Gölgeler koyu barlada * * * * * * * * * * Çam dağından esen yeler Zikir arkadaşı dallar Üstada müntazır yollar Gelecek deyu barlada ** * * * * * * * ** ANNEM BENİ YETİŞTİRDİ Annem beni yetiştirdi bu hizmete yolladı Teslim etti risaleyi Allaha ısmarladı. Boş oturma çalış dedi hizmet eyle imana Südüm sana helal etmem çalışmazsan Kur’an-a ** * * * * * * * ** Yazdığımız risaledir okuyoruz Kur’an-ı Biz nurların yardımıyla hıfzederiz imanı Medrese-i nuriyedir Sav ve Barla Eflani Şakirdlere müzahirdir Abdulkadir Geylani ** * * * * * * * ** SENSİN BİZE Sensin bize bizden yakın Görünmezsin hicap nedir Çün aydın bu gerçek yüzü Yüzündeki nikab nedir ** * * * * * * * ** Sen buyurdun ey padişah Yehdillahu limen yeşâ Şerikin yok senin haşa Suçlu kimdir azap nedir ** * * * * * * * ** Kânı bu mülkün sultanı Teni sensin canı teni Bu göz görmek diler anı Bu melce-i mezb nedir ** * * * * * * * ** Rahimdir senin adın Rahmanlığın bize dedi Asileri müjdeleyen La taknatu hitap nedir ** * * * * * * * ** Yunus bu göz görmez ânı Görenler hoş haber vermez Bu menzile akıl ermez Bu kurduğun serap nedir ** * * * * * * * **
EY AŞIKI DİLDÂDE (Hüzzam) Ey aşıkı dildâde Gel nûşedelim bâde Bir bâde gerek amma Kim içile me’vade ** * * * * * * * ** Cân Allah cânan Allah(Terennüm.tekrar) Can sana kurban Allah Yuhyi kalbi zikrullah Lâ ilâhe illallah ** * * * * * * * ** Sâkisi ola Mevlâ Ekdahı ola esmâ Bir kez nûşeden kat’a Gam görmeye dünyada ** * * * * * * * ** Cân Allah cânan Allah(Terennüm.tekrar) Can sana kurban Allah Yuhyi kalbi zikrullah Lâ ilâhe illallah ** * * * * * * * ** Bir kez içen aşıktır Aşkında ol sadıktır Aşk ona hem layıktır Mecnun ile Ferhate ** * * * * * * * ** Cân Allah cânan Allah(Terennüm.tekrar) Can sana kurban Allah Yuhyi kalbi zikrullah Lâ ilâhe illallah ** * * * * * * * ** İşit bu Seza-iden Ne gördü fenâ-iden Dost yüzünü gösterdi Mir’atı mücellâdan. ** * * * * * * * ** Cân Allah cânan Allah(Terennüm.tekrar) Can sana kurban Allah Yuhyi kalbi zikrullah Lâ ilâhe illallah ** * * * * * * * ** GANİ MEVLAM Gani Mevlam nasib etse Görsem ağlayu ağlayu,İllallah hû cânım.(Tekrar) ** * * * * * * * ** Medinede Muhammedi cânım Varsam ağlayu ağlayu,İllallah hû cânım ** * * * * * * * ** Mekkede de Beytullahı cânım Dönsem ağlayu ağlayu,İllallah hû cânım. ** * * * * * * * ** Sana altın oluk sana Varan canlar kalır tâna Kara donlu Kâbe sana Varsam ağlayu ağlayu, İllallah hû cânım. ** * * * * * * * ** Delil yapışa elime Lebbeyk öğretse dilime İhram bezini belime Sarsam ağlayu ağlayu, İllallah hû cânım. ** * * * * * * * ** Çevre yanı kesme kaya El kaldırıp âmin diye Arafattaki vakfeye Dursam ağlayu ağlayu, İllallah hû cânım. ** * * * * * * * ** Akıtırlar hayvan kanı Esirgemez kimse canı Şol meydanda kaç kurbanı Kessem ağlayu ağlayu, İllallah hû cânım. ** * * * * * * * ** Hüccac döner yâne yâne Ciğerim döndü biryâne Şol zemzemden kane kane İçsem ağlayu ağlayu, İllallah hû cânım. ** * * * * * * * ** Derviş Yunus der cân ile Kul olmuşam iman ile Dilim zikri Kur’an ile Varsam ağlayu ağlayu, İllallah hû cânım. ** * * * * * * * ** SÖYLE SELAMIM Söyle selamım ey sabâ Oldukça ruhsarın harem.(Tekrar) Ol ravza-i pâke ola Anda nebiyyil muhterem (Salli alâ nuril hüda,mahbûbi rabbi zül kerem Salli alâ nuril hüda,Ahmed Muhammed Mustafa) ** * * * * * * * ** İnnilte ya rîhes sabâ Yevmen ila arzil harem Beliğ selâmi ravzaten Fihennebiyyil muhterem. (Salli alâ nuril hüda,mahbûbi rabbi zül kerem Salli alâ nuril hüda,Ahmed Muhammed Mustafa) ** * * * * * * * ** Min vechihi şemsud duha Min haddihi bedrud duca Min şahsihi leysed de’a Min keffihi lahdil hazem (Salli alâ nuril hüda,mahbûbi rabbi zül kerem Salli alâ nuril hüda,Ahmed Muhammed Mustafa) ** * * * * * * * ** Merfuatün âyatühü Mekşufetün ğâyatühü Berduş şuma bizatihi Bel zatühü mahzul kerem. (Salli alâ nuril hüda,mahbûbi rabbi zül kerem Salli alâ nuril hüda,Ahmed Muhammed Mustafa) ** * * * * * * * ** Yâ kudreten lil murselin Yâ şâfien lil müznibin Yâ rahmeten lil alemin Unzur ilâ Halil ümem. (Salli alâ nuril hüda,mahbûbi rabbi zül kerem Salli alâ nuril hüda,Ahmed Muhammed Mustafa) ** * * * * * * * ** GÖNÜL SEN ÖLMEZMİSİN Gönül sen ölmezmisin,ölmeye gelmezmisin.(Tekrar) Saçın sakalın ağarmış imana gelmezmisin. (Allah Allah ya rabbi lutfeyle hidayeti Hidayetin olmazsa ben neyleyim bu hali) ** * * * * * * * ** Gönül sen ölmezmisin,ölmeye gelmezmisin.(Tekrar) Yakasız gömlek biçilmiş,giymeye gelmezmisin (Allah Allah ya rabbi lutfeyle hidayeti Hidayetin olmazsa ben neyleyim bu hali) ** * * * * * * * ** Gönül sen ölmezmisin,ölmeye gelmezmisin.(Tekrar) Tahtadan evin yapılmış,girmeye gelmezmisin. (Allah Allah ya rabbi lutfeyle hidayeti Hidayetin olmazsa ben neyleyim bu hali) ** * * * * * * * ** Gönül sen ölmezmisin,ölmeye gelmezmisin.(Tekrar) Terazi ve mizan kurulmuş,tartmaya gelmezmisin (Allah Allah ya rabbi lutfeyle hidayeti Hidayetin olmazsa ben neyleyim bu hali) ** * * * * * * * ** Gönül sen ölmezmisin,ölmeye gelmezmisin.(Tekrar) Sırat köprüsü kurulmuş,geçmeye gelmezmisin. (Allah Allah ya rabbi lutfeyle hidayeti Hidayetin olmazsa ben neyleyim bu hali) ** * * * * * * * ** MAKAMIMIZ KUŞ MİSALİ Makamımız kuş misali Daldan dala konabilir İnsanoğlu hiç misali Bir gün olur ölebilir. ** * * * * * * * ** Dağlar taşlar kül misali Bir gün olur tozabilir İnsanoğlu gül misali Bir gün olur solabilir. ** * * * * * * * ** Hani ecdad hani ata Hakka karşı etme hata Tabut denen Vansız ata Binmemeye çaren mi var. ** * * * * * * * ** Kibirlenme insanoğlu Ölmemeye çaren mi var Soğuk vurmuş gül misali Solmamaya çaren mi var. ** * * * * * * * ** MAKSADI AŞIKLARIN Maksadı aşıkların,ya hay.(2 kere) Menzili canan olur,olur. İsmini yâd eylese,ya hay Valihu hayran olur. ** * * * * * * * ** Hak vere cmbüşlerin,ya hay Afvede kem işlerin Menzili dervişlerin,ya hay. Kûşe-i viran olur,olur. ** * * * * * * * ** Fani cihandan kesil,ya hay. Ayine-i kalbi sil Arsa-i mahşerde bil,ya hay. Bir ulu divan olur,olur. ** * * * * * * * ** Etse tecelli eğer,ya hay. Vuslata erişse er Kâfire kılsa nazar,ya hay. Mahzarı iman olur,olur. ** * * * * * * * ** Aşk ile kim ah ede,ya hay Kalbini âgah ede Azmini dergâh ede,ya hay Ol ulu sultan olur,olur. ** * * * * * * * ** Nakşi-i aşkı sana,ya hay Aşk haberin ver bana Menkıbe-i evliya,ya hay Reşki gülistan olur,olur… ** * * * * * * * ** KÜTÜR KÜTÜR (Makamımız kuş misali gibi) Kütür kütür beller kıran Ah bu ölüm,ah bu ölüm Beyaz kefenlere saran Ah bu ölüm ah bu ölüm ** * * * * * * * ** Nice ibret aldırıcı haddimizi bildirici Gülbenizler soldurucu ah bu ölüm ah bu ölüm ** * * * * * * * ** Falan gibi,filan gibi Hep oluruz yalan gibi Yüzü soğuk yılan gibi Ah bu ölüm ah bu ölüm ** * * * * * * * ** Ne kadar yalvarsam bilmez Hiç düşünmez hatır sormaz Tatlı canı tende koymaz Ah bu ölüm ah bu ölüm ** * * * * * * * ** Mahmut derki dil döktürür Gözlerin göğe diktirir Bu dünyadan el çektirir Ah bu ölüm ah bu ölüm. ** * * * * * * * ** AŞKIN İLE AŞIKLAR Aşkın ile aşıklar Yansın ya rasulallah.(Tekrar) İçib aşkın şarabın Kansın ya rasulallah. ** * * * * * * * ** Aşık oldum dildâre Bülbülüm şol dildâre Seni sevmeyen nâre Girsin (Yansın) ya rasulallah. ** * * * * * * * ** Şol seni seven kişi Verir yoluna başı İki cihan güneşi Sensin ya rasulallah. ** * * * * * * * ** Şol seni sevenlere Kıl şefaat onlara Mü’min olan tenlere Cansın ya rasulallah ** * * * * * * * ** Aşık Yunusun cânı İlmi şefaat kâ Alemlerin sultanı Sensin ya rasulallah. ** * * * * * * * ** HAK YOL İSLAM YAZACAĞIZ Kör dünyanın göbeğine Hak yol İslam yazacağız Kuşların göz bebeğine Hak yol İslam yazacağız Yola ağaca pınara Esen yele yağan kara Yağmur yüklü bulutlara Hak yol İslam yazacağız Koç burcuna yay burcuna Bebeklerin avucuna Minarelerin ucuna Hak yol İslam yazacağız Bucak bucak köşe köşe Yıldıza aya güneşe Kara taşa kor ateşe Hak yol İslam yazacağız Askerlerin miğferine Kağnıların tekerine Tağutların heykeline Hak yol İslam yazacağız Herkes duyacak bilecek Saklanmaz gayrı bu gercek Yaprak yaprak çiçek çiçek Hak yol İslam yazacağız ** * * * * * * * ** İZİNDEYİZ Biz Kur’anın hadimleri Pür imanlı ve zindeyiz Bu yoldan dönmeyiz asla Peygamberin izindeyiz. Hak habibim dedi ona Bizden feda can uğruna Alem şahid olsun buna Peygamberin izindeyiz. İslamın nuru gür sesi Kaldırdı zulmeti ye’si Alemlerin efendisi Peygamberin izindeyiz. Odur ahir hak peygamber Ona selam salat gönder Cihanda en büyük önder Peygamberin izindeyiz. Onu sev sen onu tanı Odur tende canlar canı Gönüllerin tek sultanı Peygamberin izindeyiz. Hayra koşan şerden kaçan Bize nurlu ufku açan Alemlere rahmet saçan Peygamberin izindeyiz. Tende kalan bir can ile Aşk ile pür iman ile Biz Hazreti Kur’an ile Peygamberin izindeyiz. ** * * * * * * * ** CÜRMÜM İLE GELDİM SANA Ey rahmeti bol padişah Cürmüm ile geldim sana Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Sübhanallah Rahman Allah Tüm dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Senden utanmadım hemen Ettin bana gizli ayan Vurma gözüme el aman Cürmüm ile geldim sana Sübhanallah Rahman Allah Tüm dertlere derman Allah Ben eyledim hadisz günah Cürmüm ile geldim sana Senin adın Gaffar iken Ayıp öfkesi Settar iken Kime gidem sen var iken Cürmüm ile geldim sana | |
| | | | TAVSİYE İLAHİLER-MİNİK DUALAR ŞARKI SÖZLERİ | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|