@bdulKadir Adminstratör
Mesaj Sayısı : 6736 Rep Gücü : 10015190 Rep Puanı : 97 Kayıt tarihi : 17/03/09 Yaş : 61 Nerden : İzmir
| Konu: Bana Öyle Bir Gönül Ver ki Ptsi Ekim 12, 2009 9:03 am | |
| Bana Öyle Bir Gönül Ver ki
ALLAHIM ! > > > > BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ: > > Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, > bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım. > Günlük yaşamda "ben" yerine, daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim... > > > BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ: > > Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çoğalsın daha da sevdikçe, > doldursun sarsın çevremi. > Hatta düşmanlarımı da sevebileyim... > > > BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ: > > Herkesten daha çok çalışabileyim, tutsak düşmeyeyim > doğanın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki, > mutluluğu başkalarına da götürebileyim... > > > BANA ÖYLE BİR SAĞLIK VER Kİ: > > Düşünebileyim, konuşabileyim. > > > BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ: > > İbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür > edenlere; > bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim. > > > BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ: > > İyi eş, baba, anne, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim. > > > BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ: > > Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için > karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama > yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim. > > > BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ: > > düşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahrolduğum, varolduğum şu > anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim. > > > BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ : > > Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, > o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsanlar ve ben de huzur içinde > olabileyim. > > > > BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ: > Birgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem; > bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise > elimi durdurabileyim. > > > BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ: > > Sükûneti bulayım, durabileyim, düşünebile yim.
alıntı
| |
|