Limoni Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
| Konu: Siyasetçilerin Birbirinden Absürt, Yerin Dibine Sokan 21 Efsane Gafı Perş. Nis. 12, 2018 1:20 pm | |
| http://www.haberinyerinde.com/Galeri/siyasetcilerin-birbirinden-absurt-yerin-dibine-sokan-21-efsane-gafi/9038/ Siyasetçilerin Birbirinden Absürt, Yerin Dibine Sokan 21 Efsane Gafı BahoCan - 2 gün önce eklendi 0 Paylaşım Facebook Paylaş 0 Paylaşım Twitter'da Paylaş Yorumlar Bugüne kadar Türk siyasetinden, Türkiye Cumhuriyetinden yüzlerce siyasetçi geldi geçti. Bazıları unutuldu, bazıları ise yaptığı icraatler ve söylediği sözlerle hafızalara kazındı. Ama en fazla yaptıkları gaflar konuşuldu. Hala unutmadığımı bu birbirinden komik ve enteresan gaflar o kişilere resmen yapıştı. Bakalım şimdikiler gittiğinde de devamında yine sözleri efsane olacak ilginç karakterler gelecek mi. Gülüyoruz ama ortada bir trajikomik durum da var tabii. Şimdi çok ünlü siyasetçilerimizin yıllardır unutulmayan ve uzun bir süre daha unutulmayacak olan absürt sözleri ve gafları. 1. "Allah'ı size emanet ediyorum." Tansu Çiller 2. "Ege bir Yunan gölü değildir, Ege bir Türk gölü de değildir. Binaenaleyh, Ege bir göl de değildir." Süleyman Demirel 3. "2009'u yazarken iki 0 var. 9'un yanındaki 0 solda, sildiniz. Kaldı mı 9? 2'nin yanında bir 0 var, onu da sildiniz. Kaldı mı 2? Toplayın, ne yapar? 11 yapar. 2009'un içerisindeki iki 0'ı da sildiniz. Ne kaldı? 29 kaldı. 11'le 29'u toplayın, 40 yapar! Ve MHP'nin 40. yıl dönümü kutlu olsun!" Devlet Bahçeli 4. "Çankaya'yı artık bırakıyorum. Heveslileri gelsin, biz hevesimizi aldık." Kenan Evren 5. "Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz." Süleyman Demirel 6. Seçim öncesinde TRT'deki propaganda konuşmasında: "Ne varsa satacağız, bu TRT'yi de satacağız." Liberal Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Besim Tibuk 7. "Mesut Yılmaz iktidarsızdır." Tansu Çiller 8. "Mazot 1 lira olacak!" Cem Uzan 9. "Çiçek sulamaya gitmiştim." Kamer Genç 10. "Bacınızın pıtığı size feda olsun." Tansu Çiller 11. ''Kaybedersem Rodos'a kadar yüzerim!'' Deniz ****** 12. "Lüks araba alan, vergisini de verecek. Lüks arabası olan, lüks vergi verecek. Yoksa arabayı alıyorlar, sonra öpüyorlar. Arabayı öpeni ben de öperim. Vergimi alırım..." Kemal Unakıtan 13. "Van minüt! Daha Davos'a gelmem!" Recep Tayyip Erdoğan 14. "İnsan gerçekten hayret ediyor." Abdullah Gül 15. "Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar, püskevitler. Birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar. O çocuk aklından geçiriyor 'Benim de bir çikolatam olsa, benim de bir püskevitim olsa' diyor. 'Anne, bana niye almıyorsunuz?' diyor, 'Bizde niye yok?' diyor." Devlet Bahçeli 16. "Ouokl" Egemen Bağış 17. "Seni tanımak istiyorum yiğidim, beni mutlaka ara." Melih Gökçek 18. "Akdeniz bir medeniyetler havzasıdır... Akdeniz barıştır, sevgidir, akrabalıktır, dostluktur, kardeşliktir. Büyük ailemizin çatısıdır. Akdeniz, "beyaz deniz" yani "white sea" olarak adlandırılır. Biz Akdeniz'in hep ak kalmasını istiyoruz..." Recep Tayyip Erdoğan 19. "Böyle bir şey olabilir mi?" Kemal Kılıçdaroğlu 20. "Türkeş Türk çocuğu, Erbakan Müslüman çocuğu, Ecevit halkın çocuğu da biz orospu çocuğu muyuz?" Süleyman Demirel 21. "Kerhaneleri kapatalım da vatandaş bizi mi si*sin?" Süleyman Demirel | |
|