Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
Konu: كلمات سلام يا مهدي ياصادق الوعد selam ya mehdi Çarş. Kas. 01, 2023 4:23 am
[size=32] [/size]
[size=32]كلمات نشيد امام زماني سلام يا مهدي السيد حجازي[/size]
كلمات نشيد امام زماني سلام يا مهدي السيد حجازي، نشيد من كلمات : الشاعر ابن النخيل، وتم العرض على قناة
عاهدناك إمام زماني لا ننساك إمام زماني عاهدناك إمام زماني لا ننساك
لا خير في الحياة من دون هواك والعين فداك يا شاغل روحي هل لي أن أراك
سلام يا مهدي يا وعدنا الصادق يا صادق الوعد
سلام يا مهدي في خط روح اللٰه واللٰه إنا علىٰ العهد سلام يا مهدي متى سيدي متى حياتي في كفيك وعيني في عينيك بعباس لبيك
وبراغب و بحاج قاسم لبيك بعماد لبيك سيدي يا مهدي لبيك سلام يا مهدي يا وعدنا الصادق يا صادق الوعد
سلام يا مهدي في خط روح اللٰه واللٰه إنا علىٰ العهد سلام يا مهدي صغيرة أيامي إنما تنمو على يديك غدا صغيرة أيامي كصغار الشوك في عيون العدا كبيرة أحلامي حجم ما ألهمني الشوق وإنني لك الفدا
لبيك يا مهدي أصغر العشاق جاؤوا حملوا الحنين الكبير لبيك يا مهدي انما الصغير عمري لست في هواك صغير لبيك يا مهدي بأبي أنت وأمي فمتى علينا تنير متى يا حبيبي نراك
سلام فرمانده از این نسل غیور جامانده فرمانده سیدعلی دههی نودی هاشو فراخوانده فرمانده
عهدا منا يا سفينة النجاة منا أن نقاوم الطغاة منا صاحب الزمان نحن جند السيد القائد يا عين الحياة
Sana zamanımın imamını vaad etmiştik Seni unutmayacağız zamanımın imamı Sana zamanımın imamını vaad etmiştik seni unutmayacağız
Tutkunuz olmadan hayatta hiçbir iyilik yoktur Göz sana feda olsun Ey ruhumun endişesi, seni görebilir miyim?
Merhaba Mehdi Ah gerçek sözümüz, ah gerçek sözümüz
Merhaba Mehdi Tanrı'nın ve Tanrı'nın Ruhu doğrultusunda anlaşma içindeyiz Merhaba Mehdi Ne zaman efendim ne zaman? Hayatım senin ellerinde Ve gözlerim gözlerinde Abbas Lebbeyk
Ve Ragheb ve Hac Qassem Labbaik İmad Lebbeyk efendim Ah Mehdi Lebbeyk Merhaba Mehdi Ah gerçek sözümüz, ah gerçek sözümüz
Buyurun Mehdi En genç aşıklar büyük bir özlemle geldiler Buyurun Mehdi Ama ben gencim ve sana aşık değilim Buyurun Mehdi Anam babam sana feda olsun, bizi ne zaman aydınlatacaksın? Aşkım seni ne zaman göreceğiz?
Barış seninle olsun Bu sahiplenici bir evlat Vermande Hashtag'e merhaba deyin Vermande
Bizden bir söz, ey kurtuluş gemisi Zalimlere direnmeliyiz Zamanın sahibi bizden Bizler Komutan'ın askerleriyiz ey hayat baharı
Dirençli kalacağımıza söz veriyoruz Ve sen bekliyorsun Sadık kalacağımıza söz veriyoruz Şehitlerin kanı ve Şems Hamaney için
Vefamız sende Mehdi Sizin için dua ediyoruz lordlarım Seninle şaşkın gözlerimiz sevinçle dolar Allah gözlerine sağlık versin
Merhaba Mehdi Ah gerçek sözümüz, ah gerçek sözümüz Merhaba Mehdi Tanrı'nın ve Tanrı'nın Ruhu doğrultusunda anlaşma içindeyiz Merhaba Mehdi
En son Limoni tarafından Çarş. Kas. 01, 2023 10:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Limoni Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6150 Rep Gücü : 14991 Rep Puanı : 44 Kayıt tarihi : 27/05/09
Konu: Geri: كلمات سلام يا مهدي ياصادق الوعد selam ya mehdi Çarş. Kas. 01, 2023 6:42 am